Nokta tuşu basılı kaldı

Samet Sönmez

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba başıma cok ilginc bir olay geldi. Bilgisayar sürekli nokta tuşunu basıyor ve işin ilginc yanı nokta tuşunu söktüğüm halde bunu yapıyor. Dahası klavyeyi de söktüm ve sorun hala devam etti. Bilgisayarda klavye olmamasına rağmen sürekli olarak nokta tuşu basıyor.
 
Su veya toz kaçmış olabilir. Saç kurutma makinesi gibi bir şey varsa onunla kurutun.
Ben pek saç kurutma makinesi önermiyorum. Zira plastiğin kaygan yapısını bozabilir ve klavyenin tuşları normalden daha sert basabilir. Kullanacaksanız saç kurutma makinesini yüksek derecerde değil, orta derecelerde ve aynı noktada tutmayacak şekilde tutmanız gerekir.
 
Arkadaşlar laptop klavyesini tamamen soktum. oncelikle klavyenin üzerinden söktüm tuşu. Hala nokta tuşu basmaya devam edince bu sefer sorunun kaynağını bulmak icin laptopu acıp klavyeyi söktüm tamamen fakat hala nokta tuşu basmaya devam ediyor. Belki de anakarttandır evet.
 
Arkadaşlar laptop klavyesini tamamen soktum. Oncelikle klavyenin üzerinden söktüm tuşu. Hala nokta tuşu basmaya devam edince bu sefer sorunun kaynağını bulmak için laptopu acıp klavyeyi söktüm tamamen fakat hala nokta tuşu basmaya devam ediyor. Belki de anakarttandır evet.

Güncellemeleri yapmayı dener misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı