Saç Ektirdim! Peki Neden? Karar, Uygulama, İlk Sonuçlar ile Deneyimim - Vlog

Metal müzik sevdiğinizi, dinlediğinizi, hatta konserde kafa salladığınızı bilmiyordum. Sizi yıllardır hep kısa saçlı gördüğümüz için öyle alışmışık ve bu yüzden o tarz düşünceler tuhaf geliyor. 😀

Ayrıca belli bir miktar saçınızın olduğu benim hatırladığım tek video bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Abi selam, hayırlı olsun öncelikle ve geçmiş olsun. Umarım beklediğin sonucu alırsın.
Saç dökülmesinden yıllardır muzdarip olan biriyim (Yaş 29) . Yıllarca bu konunun üzerine düşüp, belli bir süre sonra saç ekimi dahil olmak üzere karşımdaki seçenekleri kenara koyup yola devam ettim.

Yıllardır da saçımı 1 numara keserek devam ediyorum. Saç ekimini düşündüğüm bir dönem olmuştu. Ancak, kontrole gittiğim-görüştüğüm yerlerde saç köklerimin yeterli olduğunu söylemelerine rağmen, ben donör bölgede kendi düşüncelerime göre yeteri kadar kök olmadığını düşündüğüm için, en nihayetinde olumsuz bir sonuçla karşılacağıma inanarak (bunları belirten uzman kişilere güvenmeyerek) işlemi yaptırmadım. Evet, önyargılıyım :).

Senin videonu izleyince, saç yapımızın neredeyse %99 oranında aynı olduğunu gördüm. Saç sıklığımız, kafa yapımız, donör bölge neredeyse aynı görüntüde. Bu yüzden sonuçlarını merakla bekliyor ve takip ediyor olacağım. Sonuçtan memnun olman benim de yeniden bu işlemi yaptırmayı düşünmemi sağlayacaktır. Şimdiden düşünmeye başladım. :)
 
Ben bile videodaki delme işlemlerini izlerken bir garip oldum. Siz kafanızda küçük küçük delme işlemleri oluşturulduğunu bilirken hiç gerilmediniz mi?
 
Ali abi başarılı bir operasyon geçirmene çok sevindim her ne kadar ekim sonrası ufak kazalar yaşanmış olsa da :) Benim de güçsüzleşme evresinde, dökülme daha da hız kazanacak gibi önümüzdeki yıllarda. Ailemdeki tüm bireylerde 7'den 24'e net bir saç dökülmesi problemi var.
Ne babam ne amcalarım (Üvey olanlar dahil) hiçbirinde saç yok ve bu 2-3 kuşak yukarıdan geliyor sanırım :)

Ben de ilerleyen yıllarda saç ekimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Emek verip bu kadar detaylı bir rehber hazırlamışsınız. Çok yararlı oldu gerçekten, teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede eski saçlarınıza kavuşursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı