ASUS DSL-N16 Modem Pingi Yüksek

emirco

Femtopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese sağlıklı günler. ASUS DSL-N16 adlı modemi kullanıyorum. Evde sadece annem ve ben yaşıyoruz. Kısacası pek kişi bağlanmıyor. 1-2 hafta önce internetim çok iyiydi. Örnek olarak CS:GO gibi oyunlarda 30-40 ms alıyordum. Şu an ms sürekli 150-200'lere çıkıyor ve internet hızım da düşüyor. Arada 5 dakikalığına düzeliyor ve tekrar çıkıyor. Sorun ne olabilir, yardımcı olabilecek birisi var mı? Bu arada kabloyla bağlanıyorum (ADSL).
 

Dosya Ekleri

  • dsl 1.JPG
    dsl 1.JPG
    71,9 KB · Görüntüleme: 48
  • dsl 2.JPG
    dsl 2.JPG
    27 KB · Görüntüleme: 52
Bu modem kötü bir modem. Hem de 10 sene önce çıkan modemlerden bile kötü. Malesef aynısını ben de kullanıyorum. Mümkün ise modemi değiştir ve rahatla. Param olsa dakika durmazdım.
Ya aslında modemden memnundum 1-2 yıldır falan kullanıyorum. Yeni internete geçeli 5-6 ay oldu. 5-6 aydır çok iyi internetim vardı. Son 1-2 haftadır nedense berbat bir durumda.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı