Çözüldü AdBlock faydalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hızlandırır. Sayfadaki reklamı engelleyerek, onların yüklemesini keserek sayfanın hızlı yüklenmesini sağlar.
Adblocker kullanılmasına karşıyım. Ama şu şekilde: YouTube ve bloglarda özellikle adblocker benzeri uygulamalar kullanmak sizin emeğe saygısızlığınızı gösterir. İnternet(yasal olmayan şekilde) film izlenmesine kesinlikle karşı olmama rağmen bazı arkadaşlar reklam engelleyici kullanarak izliyorlar. O sitelerin sahipleri binlerce lira telif ödüyor ve o insanlara haksızlık ediyorsunuz(her ne kadar hırsızlık yapsalar da). Adblocker kullanmak etik değildir aksini iddia eden Turbox fanıdır.

Film sitelerinde saçma pop-up'lar açılıyor ama.
 
Film sitelerinde saçma pop-up'lar açılıyor ama.
Hocam bir filmin ne kadar telif cezasının olduğunu bilseniz oturur reklam izlersiniz. Geçen birisi yemişti 30 bin dolar falandı sanırım. Oradaki insanlar yanlış bir şey yapıyor olsa da platformlarda üyelik alıp para veremeyecek durumda olan insanlar için hizmet veriyorlar. Ve AdBlocker kullanarak emeğe saygısızlık etmiş oluyor insanlar. Günlük 2K ziyaretçisi olan blogumdan reklam gelirim 125 TL idi böyle bir şey nasıl olabilir? Türkiye'de bilinçli internet kullanıcıların %80'i emeğe saygısızlık ediyor maalesef.
 
Faydalı içerik içeren bloglarda, YouTube kanallarında, forumlarda ve film sitelerinde AdBlock'u kapatırım Hocam.
Hocam bir filmin ne kadar telif cezasının olduğunu bilseniz oturur reklam izlersiniz. Geçen birisi yemişti 30 bin dolar falandı sanırım. Oradaki insanlar yanlış bir şey yapıyor olsa da platformlarda üyelik alıp para veremeyecek durumda olan insanlar için hizmet veriyorlar. Ve adblocker kullanarak emeğe saygısızlık etmiş oluyor insanlar. Günlük 2K ziyaretçisi olan blogumdan reklam gelirim 125 TL idi böyle bir şey nasıl olabilir? Türkiye'de bilinçli internet kullanıcıların %80'i emeğe saygısızlık ediyor maalesef.

Blogunuzda hangi tür içerikler var?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı