Yalın ev interneti önerisi

mutluay02

Decapat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
130
Herkese iyi akşamlar. Şu an Türk Telekom 24Mbps ev internetini 105TL'ye kullanıyorum. İnternet hız testi yaptığımda 24Mbps olduğunu haftada en fazla 1 gün alıyorum. Onun dışında 10Mbps'yi geçmiyor. Oyunları hiç oynayamıyorum, aşırı ping oluyor. YouTube'a falan giriyor problem yok. Google gibi yerlerde de idare eder fakat 1080P izleyemiyorum bayağı donma yapıyor. İndirme hızı da en iyi olduğu günlerde 3Mbps oluyor. Şubat ayında taahhütum bitiyor. Önerdiğiniz internet sağlayıcıları var mı? Superonline'ı önerdiler geçen sene Superonline'dan Türk Telekom geçmiştim. Geçiş hikayemi anlatayım: Semtimizde komple Türk Telekom kaynaklı fiber internet çektirmek için altyapı çalışması vardı. Bu yüzden Türk Telekom kendi müşterilerinin internetini kesmeyip altyapısını kiraladığı (Superonline, Millenicom, TurkNet) internet sağlayıcılarının müşterilerini hiçe sayarak hepsini kesmiş 3 ay internetsiz kalmıştım o yüzden geçtim fakat şu an memnun değilim. Sizce geçmeli miyim farklı operatöre geç derseniz bu hangisi olur? Çok uzun oldu kusura bakmayın. Ev interneti en az 12 ay taahhütlü olduğu için mağdur olmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bak kafana yatan varsa Millenicom al.

Bu ISS gerçekten iyi mi ? Yoksa reklam olsun diye mi söylediniz. Bende başka bir ISS'e geçmeyi düşünüyorum. Fakat bu Millenicom'un ne bayisi var ne doğru düzgün pazarlayanı.
 
Bir bak kafana yatan varsa Millenicom al.
Geçen sene superonlineyi iptal ettiğimde türktelekoma başvurmak için internetten iletişim numarası buldum. Bulduğum numara millenicomunmuş. Telefondan işlemleri gerçekleştirdikten sonra telefonuma sms geldiğinde anladım türktelekom olmadığını. Daha sonra arayıp iptal ettirmek istedim tam 1 hafta hergün arayıp çok zor iptal ettim. İptal ettikten sonra ise beni millenicomdan arayıp neden iptal ettiniz dediler. Bende yanlışlıkla türktelekom diye sizden başvurmuştum dediğimde telefondaki kız gülerek bizden ucuzunu mu bulacaksınız diyerek suratıma kapatmıştı. O yüzden tercih etmiyorum.
 
Millenicom kullanıyorum. Taahhüt yok. 35 Mbps için 89 TL ödüyorum.
 
6 Yıldır memnun oldugum Türk Telekom'un son zamlarından sonra comnet firmasına geçtim alt yapim VDSL 4 gündür kullanıyorum ve yurt dışı pinglerim daha düşük ve stabil hız alabiliyorum.
Türk Telekom kullansaydım 35 Mbps 115 TL verecektim.
Şu an comnet 35 Mbps 69 TL ödedim yemede yanında yat misali.
Istediginiz yere ping atabilirim.
 
6 Yıldır memnun oldugum Türk Telekom'un son zamlarından sonra comnet firmasına geçtim alt yapim VDSL 4 gündür kullanıyorum ve yurt dışı pinglerim daha düşük ve stabil hız alabiliyorum.
Türk Telekom kullansaydım 35 Mbps 115 TL verecektim.
Şu an comnet 35 Mbps 69 TL ödedim yemede yanında yat misali.
Istediginiz yere ping atabilirim.

Altyapı kime ait Telekom'a mı?
 
Evet alt yapim Türk Telekom VDSL2.

Yazık günah ya. Comnet'ten aldığınız internet 69 TL, Telekom'da 115 TL. Comnet, Telekom'dan alıyolar, kar koyuyor ve satıyor. Telekom elinde bulunan şeyi direk satıyor. Aradaki fiyat farkına bak. İkiside bu işten ekmek yiyor ama bu fahiş fiyat farkı cidden terbiyesizlik. O kadar para alan Telekom bari altyapıyı yenilese.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı