Yüzlerce saat gömülebilecek oyunlar

Fiyatı önemli değil. Yüzlerce saat gömulebilecek oyunlar önerir misiniz?
Eğer hoşuna giderse (net arkadaş gerek) Space Engineers a yüzler değil binler bile gömersin
yada daha basit alternatifler olan stardew valley (pixel çiftçilik oyunu şahsen pek beğenmemiştim ama millet hastası)
 
Vakitsizlikten iyi oyunları bitirme sürelerine göre araştırıp kısa olanları tercih ediyorum, ama yakın zamanda fazla vakit harcayıp devam etme isteği uyandıran witcher 3 olmuştu . 100 lerce saat gömülür mü , yan görevler ve tüm detaylarla uğraşılarak gömülür sanırım. Bu vakitlerin kıymetini bilin :)
 
Don't Starve serisine yüzlerce saatini gömmüş insanlar tanıyorum. Belki sevmeyebilirsin, basit diye düşünebilirsin ama gerçekten basit değil. Oynanış açısından çok şey veriyor insana. Don't Starve'ı tek oynarsan eğer sıkıcı bulabilirsin uzun süre sonra. Fakat arkadaşlarınla oynadığın zaman gerçekten çok eğlenceli oluyor. Kısacası Don't Starve Together oynayabilirsin. Gerçekten güzel bir oyun tavsiye edebilirim.
 
Rekabetçi tarzda oyunlar oynayabilirsin hiç bitmeyen bir yapıya sahip oldukları için ne zaman sıkılırsan o zaman biter senin için. Fakat bu tarz oyunlarda da ilk saatler hiç bilgin olmadığı için ve diğer oyunculara nazaran oyunu bilmediğin için direnmesi zor olabiliyor. Ama ustası olduğun zaman sonu gelmez.
 

Geri
Yukarı