Assassin's Creed Valhalla alınır mı?

Ben şu an aldım, kesinlikle tavsiye ederim. 160 lira verdim AC serisinin atası olmuş. 100 saat oynadım daha bitmedi.
Demek şu an aldınız ve 100 saat oynadınız.
1e388b94308a4263ea0b9b6c0f432883.jpg
 
Ben de büyük bir beklentiyle aldım da arkadaş sarmadı beni bu oyun ya. Dövüş mekanikleri çok ham, koskoca oyunda her silaha sadece 1 tane animasyon eklemişler, viking olduğun için gidip de Assassin oynayayım da diyemiyorsun oradan da sarmıyor, balta kalkan savaşa dalalım desen hem dediğim hamlık bir yerden hem de çok kötü yapay zeka bir yerden vuruyor ve o hissi zaten alamıyorsun. Odyssey çok daha güzel bir oyun bana kalırsa.
 
PC için optimizasyona kötü diyorlar. Hikayesi darmadağınık. Ben oynarken hiçbir şey almadım. Ama tıpkı RDR 2 gibi sonradan oyun biraz açılıyor. Ben oyuna biraz şans verdim ve verdiğim şansa değdi. Sana tavsiyem, oyunu aldıktan sonra türkçe yama kur. Ben PS4'te oynuyorum aslında.
 
PC için optimizasyona kötü diyorlar. Hikayesi darmadağınık. Ben oynarken hiçbir şey almadım. Ama tıpkı RDR 2 gibi sonradan oyun biraz açılıyor. Ben oyuna biraz şans verdim ve verdiğim şansa değdi. Sana tavsiyem, oyunu aldıktan sonra Türkçe yama kur. Ben PS4'te oynuyorum aslında.

Ana hikaye açısından güzel sürükleyici ancak üstüne basarak söyleyebilirim ki hayatımda gördüğüm en kötü optimizasyonlardan biri olabilir AC Valhalla. Oyun100- 150-200 FPS alırken yer yer bir anda sebepsiz yere 5 FPS düşmesi şaka gibi. Ayrıca grafikleri falan hiç beğenmedim. Kaplamalar falan aşırı kötü. Karakter yüzleri sadece iyi. Ortada düzgün bir grafik olsa tamam diyeceğim kasması normal ama zaten çağın gerisinde kalmış bir motor kullanılmış. RDR 2 bakıyorum bir de Valhalla'ya bakıyorum çok basit kalıyor. Bırak Witcher 3 bile daha iyi grafikleri.

Özetle diyebileceğim iyi bir sisteminiz yoksa almayın. Varsa indirimde alınır veya korsan olarak oynanmaya değebilir. Şu an 30-35 saatteyim ana hikayesi sardı beni ama dediğim gibi şu optimizasyonu şaka gibi. Yapay zekası da aşırı kötü ama alıştık sanırım AC serisinin hepsi böyle. Birde dövüş mekaniklerini bende çok sevmedim. Çok fazla tekrar ediyor ve sıkıyor. Düşman çeşitliliği vs. yeterli değil. Gemi sistemi de serinin en kötüsü olabilir. İnanılmaz baydı beni.
 

Geri
Yukarı