Çözüldü Red Dead Redemption 2 Türkçe yama geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArturMorgan

Picopat
Katılım
3 Kasım 2020
Mesajlar
79
Çözümler
1
Arkadaşlar hepinize merhaba konuyu doğru yere mi açtım tam emin değilim, fakat sizi bilgilendirmek istedim. Sabırsızlıkla beklediğimiz Red Dead Redemption 2'nin Türkçe yaması bildiğiniz gibi çok aksiliğe uğradı ve yılan hikayesine döndü, ama Türk dostu birkaç arkadaşımız sayesinde artık oyunu anlayarak rahat bir şekilde deneyim edebilme şansına kavuşacağız, hem de bu yeni yama için aylarca beklememize gerek de yok şu anda söylenene göre yamanın durumu %97'ye ulaştı ve 2 hafta içerisinde biz kullanıcıların eline geçecek gibi duruyor.
Yamadan ilk görüntüler:

2020.12.19-17.48.png


2020.12.19-17.56.png


2020.12.19-18.15.png


2020.12.19-18.18.png


2020.12.19-23.32.png


red-dead-redemption-2-turkce-yama-4.jpg


unknown.png
 
Hocam oyunu orijinal oynayamazsınız ama şu anlık sadece farkındaysanız daha yama daha çıkmadı test ediliyor sabırlı olun lütfen.
Oyun 1 senedir kuzu kuzu yatıyor. İngilizcesi ağır geldi hikaye oynayamadım. Online da çok boş geldi. Tam yama çıkıyordu şikayet oldu vs. kaldı öyle. Sorunsuz düzgün bir yama için heyecanla bekliyorum.
 
Valla Dragon Age Inquisition'ı kendi çevirileri ile oynuyorum pek bir fark göremedim. Bazı cümleleri daha doğru çeviriyor olabilir ama o anlamsız çeviriler baya fazla yani.
doğrudur aynı şekilde bende mafıa 1 remake de gördüm bu sorunu gpt3 kullanılmasına rağmen çoğu yerde cümle bütünlüğünü sağlayamayan bi çok sıkıntıyla karşılaştım fakat rdr2 farklı bir sistemle yapılıyor yaklaşık 1.5-2tb civarında bir cümle kalıpları olan kütüphaneyle yapıcaklar ve yarından itibaren testler başlıyacak bu sırada da anlamsız yerleri düzelticekler. her ne kadar elle çeviri kalitesinde olmasa bile gayet tatmin edici bir yama sunulmuş olacak bizlere
 
Doğrudur aynı şekilde bende Mafia 1 remake de gördüm bu sorunu GPT3 kullanılmasına rağmen çoğu yerde cümle bütünlüğünü sağlayamayan birçok sıkıntıyla karşılaştım fakat RDR2 farklı bir sistemle yapılıyor yaklaşık 1.5-2TB civarında bir cümle kalıpları olan kütüphaneyle yapacaklar ve yarından itibaren testler başlayacak bu sırada da anlamsız yerleri düzelticekler. Her ne kadar elle çeviri kalitesinde olmasa bile gayet tatmin edici bir yama sunulmuş olacak bizlere.

Hala net bir tarih yok mu nedense bu yama pek çıkacakmış gibi gelmiyor umarım yanılırım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı