Yaşadığınız kötü bir kaza var mı?

Yaşadığım değil de, gördüğüm bir olayı anlatacağım.

Bir yerden evimize dönerken ileride zincirleme kaza olmuş, biz büyük bir kaza olduğunu bilmediğimiz için arabadan inip bakmaya gittik hani yardımcı olmamız gereken bir şey varsa yardım ederiz diye. 4-5 araba birbirine girmişti, gerçekten çok kötü bir manzaraydı. Korkunç bir görüntü vardı ortada ve bir çocuğun bacağı kanıyor, bir erkeğin kolları kırılmış falan gerçekten kötüydü ve asıl yüreğimi burkan şey kaza yapan bir ailenin iki kız çocuğu kaza haberini almışlar ve geldiklerinde bağırarak ailesinin yanına gitmeye çalıştı ve gerçekten çok üzülmüştüm o sıra. Yaklaşık 1 saat orada beklemek zorunda kaldık sonra yolu açtılar ve yola devam ettik.

Orada vefat eden var mı yok mu bilmiyorum, umarım yoktur.
 
Ben daha çocukken bir gün bisikletle geziyordum. Bayır aşağı inmek istedim, inerken aşırı hızlandım ve durmak istedim. Ama duramadım çünkü frenler tutmadı. Aşırı hızlı ve sert bir şekilde kalın elektrik direğine çarptım. Suratımın sol tarafının derisinin tamamıyla kalktığını hatırlıyorum. O zamandan beri bisiklete binemem.
 
Küçükken bir arabaya bisikletle girdim. Bir tane küçük kız vardı. Arabaya çarptı. Sizi söyleyeceğim dedi. Neyse aracın hasarını ödedik. Ondan sonra yine küçükken kuzenimin bisikletiyle evden su almaya gitmiştim. Bir elimde matara dik bir bayırdan saldım. Sonra hakimiyeti kaybettim. Direğe tosladım. Bisiklet gitti, ben de...Neyse kuzenime bisiklet sürerken gözümün önünde taksi çarptı. Bir şey olmadı. Yine aynı bisiklet, yine gitti. Öyle ufak tefek kazalar oldu küçükken.
 
Küçükken kaydıraktan kayıyorduk. En sevmediğim dönmeli olana geldik. Oradan kaymak istemedim. Arkadaşım zorla oturttu. Ben yine kaymak istemedim. Sonra arkadaşım ittirdi, kenardan düştüm ve kafam kırıldı. O günden beri dönmeli olandan kaymıyorum desem yalan olur.
 
Ehliyet aldığım gece çok mutlu ve heyecanlı idim. Babam ile gezmeye çıktık o gece. Evin caddesinden sola doğru dönecektik, 4 yol ağızlı dar bir yerdi. Sağ ve solda 2 şerit vardı. Yön olarak ben tam sola dönecektim, bir araba yol verdi. Geçeyim derken diğer şeritten gelen Passat'a vurdum. Adam yavaşlıyordu, benim geçmeyeceğimi sandı falan. Ben araba kullanmayacağım dedim. Babam işte bir şeyler anlattı falan, sonra öyle falan... Fotoğrafları fena ama aracımda tık yok. Bir amblemi bir de plakalık takıldı, kaputta hafif göçük vardı. Passat'ın kapısı cizik göçük falandı, biz ödedik tabii masraflarını.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı