- Makaleler
- 1
Matematiği öğretmen basit sorar diye pek umursamadım. 2 gün üstünkörü bakıp geçtim. Kamyon gibi çarptı sınav
Ailem hala öğrenmedi notumu, öğrenince ne yapacağımı da bilmiyorum.
Yazın buzdolabındaki pet şişedeki rakıyı soğuk su sanıp içmem. Allah'tan hızlı fark etmiştim de, az bir şey içmiştim.
Kaç aldınız hocam?Matematiği öğretmen basit sorar diye pek umursamadım. 2 gün üstünkörü bakıp geçtim. Kamyon gibi çarptı sınavAilem hala öğrenmedi notumu, öğrenince ne yapacağımı da bilmiyorum.
40. Matematikte neredeyse hiç 80'in altında almamıştım.Kaç aldınız hocam?
Benim ailem notlarıma hiç bakmıyor40. Matematikte neredeyse hiç 80'in altında almamıştım.
9.sınıfta 05 alıp sonraki sınavdan 100 almıştım. Sıkıntı etmeyin.40. Matematikte neredeyse hiç 80'in altında almamıştım.
Geçen dönem bir kez bakmışlardı ama şimdi muhabbeti dönmüyor. Akıllarına gelmez umarım.Benim ailem notlarıma hiç bakmıyor![]()
Benim de öyle bir şey yapmam lazım9.sınıfta 05 alıp sonraki sınavdan 100 almıştım. Sıkıntı etmeyin.
Matematiği öğretmen basit sorar diye pek umursamadım. 2 gün üstünkörü bakıp geçtim. Kamyon gibi çarptı sınavAilem hala öğrenmedi notumu, öğrenince ne yapacağımı da bilmiyorum.
Tam hatırlamıyorum o anı şu an 3-4 yıl geçti üzerinden ama rakı tadıydı işte bildiğiniz. Acıydı haliyle.Tadı nasıldı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.