1700 TL sistem yükseltme

guneralp

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2020
Mesajlar
1.703
Makaleler
3
Çözümler
16
Yer
Kavaklıdere, Ankara
Merhaba sosyal üyeleri;
Arkadaşım için topladığımız ucuz sistemden arkadaşım pek memnun kalmadı, yaklaşık 1600₺ gibi bir fiyata dizdiğimiz bu sistemde bana upgrade yapmak istediğini söyledi. Sistem içerisinde SSD, kasa, PSU ve ekran kartı mevcut. Ryzen 3 tabanlı yeni bir bundle (anakart, RAM, işlemci üçlüsü) yapmak istiyoruz. Aklımızda bulunan işlemciler Ryzen 5 1600AF ya da Ryzen 3 3100. Bütçeyi de 1700₺ olarak belirledik. Intel yerine AMD kullanılsa çok daha iyi olur.

Önerilerinizi bekliyorum, iyi akşamlar diliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1600 TL.
1750 TL.

Bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorsa Intel daha mantıklı olur.
 
1600 TL.
1750 TL.

Bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorsa Intel daha mantıklı olur.
Öncelikle öneriniz için çok teşekkürler.
Peki burada AMD için Ryzen 3 3100 yerine Ryzen 5 1600AF kullanılsa ne gibi bir değişim gözlemleyebiliriz. Biri 4c/8t, diğeri 6c/12t.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı