Annemin ders baskısından bıktım

Cranticos

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
218
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Artık yeter. Haftada en az 2 kere deneme oluyorum günlük sorularımı çözüyorum ve Online derslerime katılıyorum ama annem en az 3 deneme olacaksın diyor. Ben de bir insanım. Böyle insan dışı bir varlık olsam neyse. Gerçekten bıktım. Bu sene LGS'ye gireceğim. Bazıları ergen tavırları diyecek, kendini bir şey sanıyor diyecek. Ancak bu sizin başınıza gelse 5 dakika dayanabilecek misiniz bakalım. Sıkıldım artık. Hedefim fen lisesi. Yeterince çalışıyorum. Önceden açtığım konulardan birinde sordum fen lisesi nasıl kazanılır diye. Çoğu kişi bu çalışma ile kazanırsın demiş. Bu arada Online dersteki sorularla beraber 300-350 soru çözüyorumdur. Ama annem anlamıyor. Annemi çok seviyorum ama beni anlamasını istiyorum. Babam öyle değil. Ben sana güveniyorum sen yaparsın paşam diyerek motive ediyor beni. İçimi dökmek istedim. İyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ciddi bir şekilde sadece 8. sınıfta çalışmaya başladıysan yani 5-6-7 boş geçtiyse o yüzden sana baskı uyguluyor olabilir. Yok ben zaten hep düzenli çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum diyorsan zaten Fen Lisesini kazanacaksın. Alttan almaya çalış zaten 5 ay kaldı sınava. Başarılar
 
Eğer ciddi bir şekilde sadece 8. sınıfta çalışmaya başladıysan yani 5-6-7 boş geçtiyse o yüzden sana baskı uyguluyor olabilir. Yok ben zaten hep düzenli çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum diyorsan zaten fen lisesini kazanacaksın. Alttan almaya çalış zaten 5 ay kaldı sınava. Başarılar.

Hocam ben 7. sınıfta 250 soru çözdüm. Ancak 5 ve 6'da çok çalışmadım. Hele 5. sınıfta. Ha ortalamalarım hep 95 üstü en düşüğü 95.5 en yükseği 99.5. inşallah kazanırım teşekkür ederim.
 
Hocam sen muhtemelen fen lisesi kazanacaksın. Annene anlat durumu veya babandan yardım iste. Başka yolu yok gibi duruyor, ben de annemden bazen baskı görüyorum fen lisesinde olduğum için. Ya geçiştiriyorum ya da yalana başvuruyorum, bir yerden sonra zorunda kalıyorum çünkü.
 
Anne bu. Hayatında kısmi olarak hayalini gerçekleştiriyorsun haliyle önem veriyor. Karşına al konuş. Olmuyorsa dayan. Zaman ve sabır her şeyin ilacıdır. Lise Sınavına girdiğin zaman iyi ki annem öyle demiş diyeceksin. Mutlu olacaksın.
 
Öyle bir şey demeyeceksin, 3-5 sene sonra keşke o zamanlar böyle çalışmasaydım diyeceksin. Çünkü o kadar çalışmadan basitçe lise kazanabilirsin, bu yaptığını üniversite sınavına sakla. Lise sınavı için çözdüğüm her soru için ayrı pişmanlık çekiyorum, keşke sabahlara kadar NBA izleseydim.
 
Öyle bir şey demeyeceksin, 3-5 sene sonra keşke o zamanlar böyle çalışmasaydım diyeceksin. Çünkü o kadar çalışmadan basitçe lise kazanabilirsin, bu yaptığını üniversite sınavına sakla. Lise sınavı için çözdüğüm her soru için ayrı pişmanlık çekiyorum, keşke sabahlara kadar NBA izleseydim.

Kesinlikle katılıyorum çalıştık ta ne oldu 7/24 evdeyiz keşke akşama kadar oyun oynasaydım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı