Kanserle Mücadele Etmek

Perry

Picopat
Katılım
18 Ekim 2020
Mesajlar
450
Yer
Patagonya
Bir süredir (2.5-3 yıl) kanserle uğraşıyorum ki babamı da 2020 Temmuz'unda bundan kaybettim. Fazla uzatmadan tedavim sürekli olduğundan 2-3 aydır annem ve babamın eskiden ailecek görüştükleri fakat sonradan birbirleriyle boşanan bir çiftten kadın olan arkadaşında kalıyorduk. (Ev gider, ıvır zıvırlarını paylaşıyor hatta çoğunluğunu ödüyorduk...) Kadının 2 çocuğu evlenip gittiğinden yalnız yaşıyordu ve bir süreliğine burada kalabilirsiniz diye teklif etmişti. Biz de (ben ve annem) bir süreliğine buradaydık. (Eviniz yok muydu falan derseniz biraz uzun hikaye ama tedavim yaşadığımız şehirden 200-250 km uzak ve taşınma ve başka durumlar da mevcut hiç onlara girmeden...) 2-3 saat önce ben film izlerken mutfaktan tartışma sesi geldi ve ağır kavga ettiler. Gidip biraz yatıştırdım ve ikisiyle de konuştum ama muhtemelen salı günü gideceğiz artık. 3 gün önce kemoterapi aldım. Halsizliğiyle birlikte ilk defa şehirlerarası araç kullanmak zorunda kalıyorum aynı zamanda. Tek başıma hissettim, moralim bozuldu iyice belki bir iki deva-tavsiye alırım dedim. Kardeşim İstanbul'da tek başına stajyer ona da söyleyip üzmek de istemiyorum. Tartışma konusu veya diğer şeyler eksik kalmış olabilir ama yeterince uzun oldu zaten (sorabilirsiniz de), ayriyeten çoğu kişi okumaz bile muhtemelen veya okusa da yazmaz ama... Keşke RAM slotunu uyduramadım diye konu açabilseydim ama eldeki bu :(
Başlığı neden öyle yaptın ki canım modum şimdi herkes içeriği okumadan başlığa göre cevap yazacak.
 
Son düzenleme:
Bir süredir (2.5-3 yıl) kanserle uğraşıyorum ki babamı da 2020 Temmuz'unda bundan kaybettim. Fazla uzatmadan tedavim sürekli olduğundan 2-3 aydır annem ve babamın eskiden ailecek görüştükleri fakat sonradan birbirleriyle boşanan bir çiftten kadın olan arkadaşında kalıyorduk. (Ev gider, ıvır zıvırlarını paylaşıyor hatta çoğunluğunu ödüyorduk...) Kadının 2 çocuğu evlenip gittiğinden yalnız yaşıyordu ve bir süreliğine burada kalabilirsiniz diye teklif etmişti. Biz de (ben ve annem) bir süreliğine buradaydık. (Eviniz yok muydu falan derseniz biraz uzun hikaye ama tedavim yaşadığımız şehirden 200-250 km uzak ve taşınma ve başka durumlar da mevcut hiç onlara girmeden...) 2-3 saat önce ben film izlerken mutfaktan tartışma sesi geldi ve ağır kavga ettiler. Gidip biraz yatıştırdım ve ikisiyle de konuştum ama muhtemelen salı günü gideceğiz artık. 3 gün önce kemoterapi aldım. Halsizliğiyle birlikte ilk defa şehirlerarası araç kullanmak zorunda kalıyorum aynı zamanda. Tek başıma hissettim, moralim bozuldu iyice belki bir iki deva-tavsiye alırım dedim. Tartışma konusu veya diğer şeyler eksik kalmış olabilir ama yeterince uzun oldu zaten (sorabilirsiniz de), ayriyeten çoğu kişi okumaz bile muhtemelen veya okusa da yazmaz ama... Keşke RAM slotunu uyduramadım diye konu açabilseydim ama eldeki bu :(
Başlığı neden öyle yaptın ki canım modum.
Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin,umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Unutma biz seninleyiz.
 
Çok geçmiş olsun. Umarım bir gün "iyileştim" başlıklı bir konu da açarsın.
Moderatörlerin değiştirdiği başlıklar konusunda da katılıyorum. Ancak sizden önemli olmadığı için konunun dağılmaması adına sessizliğimi koruyorum :)
Tekrar acil şifalar dilerim. Seninle tam olarak empati yapamadığımdan ötürü, benim acizce tesellilerimi mazur gör lütfen.
 
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Duanızı Allah'tan esirgemeyin, karşılığınızı mutlaka alırsınız ve moralinizi de yüksek tutun.

Bir arkadaş daha vardı kanser olan bu forumda fakat iyileştiğini söylemişti sonraki mesajlarında. Darısı sizinde başınız inşallah.
Kanser olmuşum, hoşça kal Sosyal
 

Yeni konular

Geri
Yukarı