Samsung C27HG70 Firmware Güncelleme

Arkadaşlar merhaba Samsung ile görüşmelerim sonucu yeni sürüm güncellemesini rica minnet edindim. Linkini de paylaşıyorum. Umarım faydalı olur :)

Deneme imkanınız oldu mu?
Dayanamadım denedim 1025.0 oldu şimdilik bir sıkıntı yok.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ,benim monitörüm de ki sürüm 1020, ben bütün yönergeleri düzgün yapmama rağmen dosya bulunamadı hatası alıyorum.1023'ü de denedim 1025'i de denedim ikisi de hata veriyor.FAT32 formatında .bin uzantısı ile olduğu gibi atıyorum dosyayı USB'ye ama maalesef hata veriyor. Çözümü bilen arkadaşlar var mıdır?
 
Arkadaşlar merhaba ,benim monitörüm de ki sürüm 1020, ben bütün yönergeleri düzgün yapmama rağmen dosya bulunamadı hatası alıyorum.1023'ü de denedim 1025'i de denedim ikisi de hata veriyor.FAT32 formatında .Bin uzantısı ile olduğu gibi atıyorum dosyayı USB'ye ama maalesef hata veriyor. Çözümü bilen arkadaşlar var mıdır?

Monitörde 2 USB girişi var diğer girişte dener misin?
 
İki girişi de denedim birisinde hiçbir hareketlilik olmuyor, diğerin de ise güncelleme ekranı geliyor ama güncelle dediğim zaman dosya bulunamadı gibi bir hata veriyor.

Selamlar. Aynı sorunu yaşadım, defalarca denememe rağmen mevcut güncel sürüm yok hatasını veriyordu. Daha sonra USB 3.0 yerine daha eski sürüm 2.0 veya altı USB kullanınca dosyayı gördü ve son sürüm 10.25 güncelledim, tavsiyemdir. Eski sürüm bir USB kurup FAT32 biçiminde formatlayın, içinde sadece .bin uzantılı dosya olsun ve monitörde USB 1 slotuna takın. Sorun düzelecektir.
 
1025 versiyonunda ne gibi iyileştirmeler var? Fark var mı?
Bende ayni sorunu yasadim fakat arastirmalarim sonucu sorunun tamamen yukledigimiz flash diskin USB 2.0 olmamasindan kaynakli oldugunu ogrendim ve USB 2.0 bir flash disk ile tek seferde Firmware'i 1025 versiyonuna guncelledim. Monitordeki ghosting, FreeSync ustun motor sorunlari farkedilir derecede azaldi. Tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
1025 versiyonunda ne gibi iyileştirmeler var? Fark var mı?
Bende ayni sorunu yasadim fakat arastirmalarim sonucu sorunun tamamen yukledigimiz flash diskin USB 2.0 olmamasindan kaynakli oldugunu ogrendim ve USB 2.0 bir flash disk ile tek seferde Firmware'i 1025 versiyonuna guncelledim. Monitordeki ghosting, FreeSync ustun motor sorunlari farkedilir derecede azaldi. Tavsiye ederim.


Firmware'i indirdim. Usb ye koydum Fat32, samsung sayfasında gördüğüm ;

You can download the latest Firmware file via Resource Center | Support | Samsung Display Solutions. It's a zip format.

- After decoding the zip file, add the file into "T-KTMEBPWWC" folder on the USB and insert the Flip product. The update will automatically start.

Gibi de yaptım.

Direk Usb'ye koyarak da yaptım, birşey olmadı. Monitörün menüsünde, software update kısmı olması gerekiyor diye de bir yerde yazıyordu, ama bende öyle birşey yok.


Nasıl başlatacağım update olayını ?
 
Şuan bu monitör için gelmiş en güncel sürüm 1025.0'mı benim kendimden böyle geldi monitör. Sıfır satın almıştı monitörü.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı