18 yaşında diş teli takmak

Max 2 haftaya alışırsın. Benim üst dişler çok yamuktu 6 ayda düzeldi fakat kullanım süresi tabiki daha uzun oluyor. 2 sene tel kullandım 1 senedir de plak kullanıyorum. Muhtemelen max 1 seneye plak kullanmayı da bırakmış olurum.
 
2. sınıfta sıraya girmiştik 12. sınıfta takıldı sen düşün. :) 2K gibi bir ücret verdik sanırsam her şeyi ile beraber ve bana mini vida da takıldı.
@Quarinal
10 yıl bana bir tık uzun geldi ya :D Küçükken ben de bir devlet hastanesine gitmiştim, çok sıra beklersiniz size herhangi bir tarih vermeyelim boş bir zamanda arayalım gelin demişlerdi. Aramadılar, tarih de vermediler... Üniversite hazırlıktayım şuan. Özelde taktırmak istiyorum ama o da tuzlu biraz.
 
Hocam yakında 16'ya gireceğim. Sırayı 2 yıl bekler miyim?
Hangi şehirde olduğunuza bağlı. Şahsen ben Tokat üniversite hastanesine gittim ve teli aldığın an takarız dediler. Ancak benim dişlerimin düzelmesi için çene ameliyatıda gerekiyor deyince vazgeçtim. Pandemiden dolayı şuan diş ile ilgili bir operasyon yapılmıyor diye biliyorum. Yakınlarınızda nüfusu çok olmayan örneğin Tokat gibi illerde sıra bekleme olayı olmuyor genelde. Tokat ta dolgu için gittiğin gün yapıyorlar ama Samsun da dolguya gidersen 3 ay sonrasına sıra veriyor.
 

Geri
Yukarı