Galaxy S3 Açılışta "Encryption Unsuccessful" Hatası

Bilgisayarım yok.
İlk mesajınızda okumuştum zaten, fakat cihaz üzerinde halledemezseniz bir bilgisayara ihtiyacınız olacak mecburen. Bilgisayarı olan bir tanıdığınızdan halledebilir veya güvendiğiniz bir telefoncu varsa orada yazılım attırabilirsiniz (Eğer cihaz üzerinden halledemezseniz).
 
Çok özür dilerim, şimdi aklıma geldi yanlış bilgi vermişim, en son 4 sene önce S3 üzerinde yapıyordum bu işlemleri. TWRP yüklemek için bilgisayara ve ODIN programına ihtiyacınız var. Sizin için araştırıyorum bilgisayar kullanmadan yapabileceğiniz bir yöntem var mı diye.

Ekleme: wipe data/factory reset ve wipe cache partition yapmış mıydınız?
Evet bunları yapmıştım. Sanırım bilgisayar üzerinden stock ROM atmam şart.
 
TWRP ekranına girebiliyor musun?
Girebiliyorum. Veriler falan önemli değil kısa bir süre önce format atmıştım. Bu hata da TWRP ile Android 8'de root yapmaya çalışırken oldu. Root da olmadı sanırım çünkü Oreo'da recovery komutlarında değişiklik olmuş anladığım kadarıyla.
 
Girebiliyorum. Veriler falan önemli değil kısa bir süre önce format atmıştım. Bu hata da TWRP ile Android 8'de root yapmaya çalışırken oldu. Root da olmadı sanırım çünkü Oreo'da Recovery komutlarında değişiklik olmuş anladığım kadarıyla.

Hangi root programını yüklemeye çalıştınız?
 

Geri
Yukarı