Frisby PSU nasıldır?

Kötü bir PSU. Çin'in dandik kondansatörleri vardır içinde bunların. Ve çok dengesiz voltaj verirler. Allah korusun aşırı voltaj gelse veya elektrikler gitse o kondansatör bomba gibi patlar. Lütfen can sağlığınız ve mal sağlığınız için kullanmayın bunları. Tek kondansatör olsa iyi her parçası dandirik bunların.
 
Akım korumalı diye söylenen çoğu prizin böyle bir özelliği yok. Gerçekten akım koruması sağlayan prizleri Tunçmatik üretiyor. Tunçmatik alın. Sistemi korur.
Tunçmatiğin prizini eklemiştim tam da sepete. Teşekkür ederim akım korumalı priz takılıyken bilgisayara PSU nedenli bir zarar gelmez değil mi?
Şimdi kullandığım PSU’nun modelini internetten kontrol ettim ve OVP OCP SCP sertifikaları olduğunu öğrendim. Yani yüksek akım , kısa devre, anakartı yakmama gibi korumaları varmış bu bir nebze de olsa rahatlattı. Frisby’nin her ürünü kesin sorunludur diyebilir miyiz yoksa sağlam modelleri de var mı? Yani şuan kullandığım ürünün sertifikalarına bakılırsa idare eder diyebilir miyiz?
 
Son düzenleme:
Tunçmatiğin prizini eklemiştim tam da sepete. Teşekkür ederim akım korumalı priz takılıyken bilgisayara PSU nedenli bir zarar gelmez değil mi?
Şimdi kullandığım PSU’nun modelini internetten kontrol ettim ve OVP OCP SCP sertifikaları olduğunu öğrendim. Yani yüksek akım, kısa devre, anakartı yakmama gibi korumaları varmış bu bir nebze de olsa rahatlattı. Frisby’nin her ürünü kesin sorunludur diyebilir miyiz yoksa sağlam modelleri de var mı? Yani şu an kullandığım ürünün sertifikalarına bakılırsa idare eder diyebilir miyiz?

İdare eder diyebiliriz. Ama siz yine de fazla güvenmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı