Silah sahibi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Otomatik pompalım var iki tane önemli olan para ruhsatı her türlü alırsın yaşın ve suçun yoksa.
Yivli otomatik tüfek ayrı. Lütfen kafa karıştırmayın. Gerekli cevaplar verilmiş, alamaz.
 
Afganistana git orda RPG bile var ciddiyim.

Eski sovyet silahları SSCB dağıldıktan sonra yasal olmayarak binlerce silah üretiyorlar sebebi basit, SSCB silahlarının tasarım ve üretim mantığı "Basit, sade sibiryadan gelen ivan bile kullanacak" bu mantıkla olduğu için aşırı basit hallice kopyalıyorlar.
 
Amerikada yapılan bir araştırmaya göre evde silah bulundurmamak bulundurmaktan daha güvenlidir. Günümüz dünyasında en çok görülen bozukluklardan biriside öfke kontrolü sizi bilemem tabiki ama bu 1 hafta sonra, 1ay sonra, 1 yıl sonra veya 10yıl sonrada kontrol edemeyeceğiniz derecede büyük bir öfke patlaması yaşayabilirsiniz ve o silahı aldığınız güne lanetler edecek bir pişmanlık duyacağınız davranışta bulunabilirsiniz.
Bu güne kadar zarar verdiğim kimseye üzülmedim. Kimseyede durduk yere saldırmadım.
 
Arkadaşlar silahlara merakım var. Keleş almak istiyorum (Terörist değilim) Silah sahibi olmak için ne yapmamız gerekiyor?
alman mümkün değil sadece tabanca tarzı alabilirsin 7.62 tek mermiden adamın işini bitiriyor kime veriyorlar ooo tabanca bile zor iş adamlarına çok geniş taraflı kişilere ruhsatlı veriliyor alırsan kurusıkı olabilir
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı