Beğeni kasmanın çok kötü gözükmesi

alyhisa

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2020
Mesajlar
2.021
Makaleler
2
Çözümler
8
Okuduğum bir konuda. @MF bana en iyi cevabın ve yahut beğenilerin hiçbir önemi olmadığının bunları zaten silebileceğini belirtmişti. O zaman neden beğeniye bu kadar takıyorsunuz anlamadım ne yapacaksınız adamlar kursunlar istedikleri gibi Discord gruplarını pek alakadar etmez mi sizi?
Sabah beğeni kasmada haksızlık konusunu için yazdığımı belirteyim. Önemli olan burada insanlara bir nebze yardımcı olmak kimse sizi beğenmek veya beğenmemek zorunda değil de zaten. Mesela @hadwiger vs. açtıkları konularda veya yazdıkları mesajlara fazla beğeni geliyorsa insanlar bir şey bildiklerini düşündükleri içindir. Ne kadar tanınıp aktif olursanız size de o kadar gelir zaten burada herkesin beğenmekte cimrilik yapacağını düşünmüyorum. Ve şunu da ekliyeyim forumda tanınan bir kişinin açtığı rehber konusuna 30 like geliyor ama yeni kayıt olan birisi aynı konuyu açınca 2-3 tane geliyorsa insanlar onun bilgisiz olduğunu düşünebilir diye düşünüyorum ben.

Sadece kendi düşüncelerimi belirttim isteyen istediği kadar kızgın vs. atabilir.
 
Ve şunu da ekliyeyim forumda tanınan bir kişinin açtığı rehber konusuna 30 like geliyor ama yeni kayıt olan birisi aynı konuyu açınca 2-3 tane geliyorsa insanlar onun bilgisiz olduğunu düşünebilir diye düşünüyorum ben.
Siz de söylüyorsunuz "aynı konuyu" açtığında ona az geliyorsa bu işte bir iş var demektir. O zaman 30 like alan adam da bilgisizdir.
 
Siz de söylüyorsunuz "aynı konuyu" açtığında ona az geliyorsa bu işte bir iş var demektir. O zaman 30 like alan adam da bilgisizdir.

İşte aslında evet olay orada dönüyor. Bilgisiz bir kişi "Aa, bu konuyu Recep Baltaş açmış, beğeneyim de ayıp olmasın. Çok beğeni gelmiş." kafasında oluyor sanırım, umarım anlatabilmişimdir.
 
İşte aslında evet olay orada dönüyor. Bilgisiz bir kişi aa bu konuyu Recep Baltaş açmış beğeneyim de ayıp olmasın çok beğeni gelmiş kafasında olunuyor sanırım umarım anlatabilmisimdir.
Aynı fikirde değilim. Daha çok başka olayların döndüğünü düşünüyorum. Bir kişi bir kişin her mesajını beğenmez değil mi? :)
 
Yanlış bilgi verilse bile beğeni sayılarının yüksek oluşundan kaynaklı olarak konu sahibi yanlış yola düşebilir, beğeninizi yüksek tutmayın demiyorum ama bunu Discord gruplarında karşılıklı beğenileşerek yapmayı etik bulmuyorum. 1 günde 3K beğenisi artar mı birisinin?
 
Aynı fikirde değilim. Daha çok başka olayların döndüğünü düşünüyorum. Bir kişi bir kişin her mesajını beğenmez değil mi? :)
Örnek vereyim mesela, @Setsuna Yuki. Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşım, yazdığı mesajlar da gayet mantıklı. Şimdi ben onun her mesajını beğeniyorum diye beğeni kasmış mı oluyoruz?
 

Geri
Yukarı