Oyun hesabının e-postasını değiştirmek

TheRedRavix

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2019
Mesajlar
92
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı : RTX 3060 OC V2 12GB
RAM : 16 GB
Anakart : B450M A PRO
Monitör : MSI G242 OPTİX
Win 11 Pro
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar!
Ben bunda birkaç önce kardeşimden oyun hesabımın mail adresini değiştirmesini istedim. Kardeşimin okuma ve anlama yetersizliğini o an fark ettim. Kardeşime mail adresimi mesaj üzerinden garanti olması amacıyla göndermeme rağmen yanlış e posta yazmış ve yazdığı için hesap benden onay bekliyor onayı da yanlış yazdığı maile gidiyor. Yanlış yazdığı maili ilk önce tekrar o isimle mail adresi oluşturmayı denedim fakat öyle bir mail hesabı varmış sonra o kişiye mailler attım aylardır haber yok kafayı yiyeceğim artık senelerimi o hesapta duruyor 8 senelik bir hesaptan bahsediyorum. İnternete mail adresinden o kişinin ismini ya da numarasını bulma gibi araştırmalar yaptım fakat hiçbir şey bulamadım. Tek derdim mail adresini onaylaması. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bana bir yardımcı olun.
Not: Size bir tavsiyem kardeşiniz de olsa işinizi kimseye yaptırtmayın.
 
Hesaba giriş yapabiliyor musunuz? Ve hangi oyun hesabı?
Hesaba giriş yapabiliyorum evet. Mail adresi değiştir diyorum fakat yanlış girilen eposta adresini onaylamadan değiştiremiyorum.
Oyun hesabı ise Ubisoft Connect.
 
O zaman Ubisoft Destek'ten başka kişi bu sorunu çözemez. Durumunuzu açıklayın.
Açıkladım fakat haftalardır cevap vermiyorlar. Ubisoft TR zaten yardımcı olmuyor bende ingilizce olarak derdimi anlattım. Yanlış girelen mailin sahibine ulaşabilsem sorunu çözücez.
 

Geri
Yukarı