Roblox güvenli mi?

Güvenli. Silmek isterseniz sol alttaki arama yerine kaldır yazıp oraya Roblox yazıp bütün dosyalarını silebilirsiniz.
Öyle yapmıştım fakat denemek için tekrar "Roblox" diye arattığımda bir sürü appdata dosyaları buldum. Onu yükledikten sonra sanki pc yavaşlıyomuş bi şey yanlışmış gibi hissediyorum. Teşekkürler cevaplarınız için.
 
Güvenli galiba Microsoft'un oyunu bir dönem oynamıştım.

Sanırım Microsoft ile bir bağlantısı yok, sadece Store'da kullanılmaya başlandı o kadar.
 

Dosya Ekleri

  • roblox1.PNG
    roblox1.PNG
    36,2 KB · Görüntüleme: 57
Kardeşim sürekli bilgisayara Roblox yüklüyor fakat ben güvenemiyorum bu oyuna. Her tarafta dosyaları var silince tam silinmeyeceğine de eminim. Güvenli midir?

Bir sıkıntı olmaz Roblox da büyük bir oyun şirketi, arkadaşlarımızın dediği gibi kendi sitesinden indirsin.
 
Kardeşinle uğraşmayı bırak. Bir kere indirmişse zaten virüs bulaşmışsa bulaşmıştır. Ama kendi sitesinden indiriyorsa bir şey olmaz.
Bilgisayarı son 2 haftada 10 dan fazla kez formatladım BSOD nedeniyle şimdi driverleri bile kurmaya korkuyorum sadece resmi sitelerinden intel ve nvidia driverlerini indirebildim her bilgisayar çökecek gibi hissediyorum kapatmaya bile korkuyorum.
 
Emin değilim ama Microsoft Store da var Microsoft ile bağlantılı olabilir.
Hocam satıcının talep etmesi üzerine her oyun store'da yayınlanabilir. Bundan yola çıkarak Microsoft'un oyunu olduğuna nasıl kanaat getirdiniz anlamış değilim.
 
Microsoft Store'de var demeniz iyi oldu. Ordan indireyim. Hep kendisi indirdiği için kurulumda yükleme seçenekleri var mı gereksiz veya sakıncalı onu da bilmiyordum şimdi göreceğiz bakalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı