Roblox bloxstrap güvenli mi?

Çok fazla uzatmak istemiyorum ama GitHub'da ufak bir stealer aratması yaparsan kaç yıldır silinmeyen stealerları görebilirsin kanıt falan da istemişsin o yüzden biraz gülünç geldi istersen birkaç örnek atabilirim.
Bunu bende biliyorum. Spesifik olarak düşünürssek bloxstrap güvenilir bir GitHub uygulaması. Ben o gözle bakarak güvenilir dedim. Yoksa GitHub'da stealerların olmadığını ben savunmuyorum. Biraz gülünç geldiyse insanları kırmamak amacıyla bunu belirtmeyebilirsin.

Hocam güvenli. Zaten güvenli olmasaydı github'da bu kadar uzun süre kalmazdı.
hocam blox strap tan 1 saat gibi oynadım hesabım hile sebebinden son ihale mesajı aldım
mesaj aynı şöyleydi
( Denetimci Notu
Son zamanlarda oynadığınız bir cihazda Roblox'un değiştirilmiş bir sürümünün kullanıldığını fark ettik. Bu, güvenlik ve emniyet riskleri oluşturur ve izin verilmez. Lütfen resmi olmayan tüm sürümleri kaldırın ve Roblox'u web sitemizden veya resmi uygulama mağazalarından tüm cihazlarınıza yeniden yükleyin. Değiştirilmiş sürümlerin kullanılmaya devam edilmesi daha fazla hesap kısıtlamasına yol açabilir.
Sebep:
Hile ve istismar

Evet, Bloxstrap download güvenilir bir uygulama. Açık kaynak olduğu için isteyen herkes kodlarını görebiliyor ve zaten pek çok Roblox oyuncusu gönül rahatlığıyla kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı