Sevdiğim kıza açılmaktan korkuyorum

3 yılın verdiği aradaki bağ. Ask veya dostluk. Ne olursa olsun eğer karşı taraf düzgün biriyse kopmaz. Öyle pat diye de söyleme. Refleks Red yersin. Biraz fazla vakit geçirmeye çalış. İma falan yap. Kizin hislerini çaktırmadan anlamaya çalış. Sonrası sende.
 
Bence açılın gitsin ya, bir keresinde sevdiğim bir kıza açılmamıştım. Meğer kız da beni seviyormuş, sonra iş işten geçti tabii. Farklı okullara düşünce de unutuldu gitti. O yüzden kaybedecek bir şeyiniz yok sonuçta. Reddedileceğinizi düşünerek gidin. Eğer kabul ederse ne güzel, etmezse de zaten reddedilmeye gitmiştim dersiniz.( Elraenn yayınında söylemişti. 🙃 )
 
Açılın bence. Sizi eğer sevdiğini hissediyorsanız açılın. Benim de sevdiğim bir kız vardı. Ben açılmaktan çekindim geçen hafta dayanamayıp o bana açıldı. Şu an sevgiliyiz. Siz de açılın içinizde kalmasın. Sevmekten utanmayın. Bunun utanılacak hiçbir yanı yok.
 
İnsanların çok daha büyük dertleri var. Böyle şeylerle kendinizi yoracağınıza hayatı yaşamanızı öneririm. Aksi takdirde pek bir şey kazanamazsınız. Genç yaşta tanışanların saadeti kısa sürer. Evlenirlerse de boşanma gibi vakaların daha çok olduğu kanıtlanmış bir bilgidir.
 
Merhaba arkadaşlar, küçükken utangaç biriydim biyere gittiğimde ortama alışmak için 1 saat durmam falan gerekirdi şimdiyse bunu bayağı aştım fakat sevdiğim birine açılmaktan hala korkuyorum. Normalde kolayca açılırdım ama benim hikayem biraz farklı bundan yaklaşık 3 yıl önce yeni siteye taşınmıştık ve ben çok gıcık biriydim sonra bu kızla tanıştık ve gıcık kişiliğimden çıktım, kızla çok vakit geçiriyorduk, beni sevdiğini biliyordum fakat bir türlü açılamıyordum, içimde bir korku vardı, ya reddederse, kız bizim binanın 6.katında oturuyordu ve bizde 2 de oturuyorduk; asansöre bile beraber biniyorduk bazen, kızın yüzüne nasıl bakacaktım reddedildikten sonra ve her açılmaya çalıştığımda kalbim küt küt atıyordu.

Öyle heyecanlanıyordum ki hayatımda bu kadar hiç heyecanlanmamıştım ve şimdi keşke açılsaydım deyip başımı duvarlara vuruyorum. O zaman daha kolay olurdu. Aradan 2 yıl geçti ve ben başka bir okula gitmek zorunda kaldım o günden beri kızla daha az konuşur oldum ve şu an korona vs olduğu için neredeyse hiç konuşamıyorum bir şey kaybettiysem o da özgüvenimdir fakat kızın büyük ihtimalle hala sevgilisi yok ve aynı binada yaşıyoruz hala.

Şu ana kadar bunu yaşayıp neden şimdi yazıyorsun derseniz artık rüyalarıma girmeye başladı tabii ki psikopat ve saplantılı değilim 3 4 yıl boyunca sürekli onu düşünerek kendimi yıpratmadım da ama rüyalarımda hep mutluyuz ve sevgiliyiz, kalktığımda ise asıl kabus başlıyor. Sizden tavsiye almaya gelmedim sadece artık içimdekileri bi' yere dökmenin zamanı gelmişti...

Farklı okullara düşmüssünüz kız ile aranın açılması normal bana göre kız seni normal arkadaş olarak görmüş benim düşüncem sen kızla aynı apartmanda oturuyorsun ve kız ile asansöre binince kıza tutulmuşsun o sırada kız normal hissediyor bence aşk olaylarıyla uğraşıcağınıza başka şeylerle ilgilenmeniz daha iyi olur kız ile beraber olduğunda ilişkiniz ne kadar sürebilir evliliğe kadar gidebilir mi genç yaşta olan ilişkiler kısa sürüyor zaten hadi kabul etti diyelim ayrıldığında daha kötü olursun.
 
İlk ve son mesajı arkadaşın. Büyük ihtimalle ceza yedi.
1611215855276.png
 
Denemekten zarar gelmez. Utanma. Gelecekte pişman olabilirsin. Bunun gibi küçük şeylerde bile utanıp korkuyorsan gelecekte büyük işleri neredeyse yapamazsın.

Denemekten zarar gelmez. Gelecekte çok utandım denemedim demek mi ve üstüne pişman olmak mı yoksa utandım ama denedim diyip içinde kalmaması ve pişman olmamak mı?
 
Açılın bence. Sizi eğer sevdiğini hissediyorsanız açılın. Benim de sevdiğim bir kız vardı. Ben açılmaktan çekindim geçen hafta dayanamayıp o bana açıldı. Şu an sevgiliyiz. Siz de açılın içinizde kalmasın. Sevmekten utanmayın. Bunun utanılacak hiçbir yanı yok.
Sonu mutluluk ile bitmesi güzel olmuş, kız cesaretli çıktı.
Size mutluluklar dilerim.
 

Geri
Yukarı