Adem Yıldız_
Megapat
- Katılım
- 1 Aralık 2016
- Mesajlar
- 5.575
- Çözümler
- 5
Sifir bir sistem 1060 kadar performans verir mi tartışılır?
Tartışılmaz evet çünkü daha iyi olacağı kesin.
Dur tahmin edeyim işlemcisi i5 3340 mi?
Sifir bir sistem 1060 kadar performans verir mi tartışılır?
GTX 1650 değil kanka 1660'a da yakınlık yapabiliyor bazen gerçekten iyi bir kart. Bazen de geçtiğini görüyoruz.GTX 1060 gerçekten iyi bir kart hala gtx 1650 rx 580 gibi kartları çata çuta tokatlıyor ve güncellemeler alıyor 6gb modeli uygun bir fiyatsa kaçırılmamalı ama 3gb modeli abisi kadar güçlü değil aklında bulunsun öte yandan o ısınan da bir kart ASUS MSI markaları iyi ama ZOTAC ve PALİT tarafında soğutması rezalet (yakınım bir abim ZOTAC kullanıyor aman diyim)
O durumdan dolayı özelliklerini istiyoruzTartışılmaz evet çünkü daha iyi olacağı kesin.
Dur tahmin edeyim işlemcisi i5 3340 mi?
Kesinlikle katılıyorum. Bu karta puanımız DOKUZ KANKAGTX 1650 değil kanka 1660'a da yakınlık yapabiliyor bazen gerçekten iyi bir kart. Bazen de geçtiğini görüyoruz.
O durumdan dolayı özelliklerini istiyoruz![]()
RX5500'üde yer yer geçiyor, baktıkça hayret oluyorum. Eski ama harika.Kesinlikle katılıyorum. Bu karta puanımız DOKUZ KANKA![]()
GTX 1650 değil kanka 1660'a da yakınlık yapabiliyor bazen gerçekten iyi bir kart. Bazen de geçtiğini görüyoruz.
O durumdan dolayı özelliklerini istiyoruz.
Bende öğrenmeye çalışıyorum mesaj attım ama henüz cevap alamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.