Resident Evil 7 alınır mı?

Bütün Resident Evil oyunlarını bitirmiş biri olarak öneririm. Daha sonra Resident Evil 2 Remake ve ardından Resident Evil 4 HD girişebilirsin ki RE4 en iyilerinden biridir. Önceki oyunlarla bağlantılı değil, sıkıntısız oynarsın. Sadece oyunun sonunda genel bir seriye referans var o kadar.
 
Gamepass yerine Steam üzerinden satın aldım. Mirror's Edge serisinden sonra başlayacağım. Hoşuma giderse diğer oyunlarınıda oynamayı düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Onun yerine Gamepass alın derim. 30 TL'ye Control de var. İsterseniz direkt 45'e Ultimate alıp EA Play'e de bekebilirsin.
 
Onun yerine Gamepass alın derim. 30 TL'ye Control de var. İsterseniz direkt 45'e Ultimate alıp EA Play'e de bekleyebilirsin.
Halihazırda Steam üzerinde önümüzdeki (yanlış hatırlamıyorsam 11-12 Şubat) için yükleme yapmıştım. Şuanda ek olarak EA Play aboneliğini de aldığım için önümüzdeki ayın sonlarına kadar farklı bir ücret ödeyemeyeceğim için Steam üzerinden aldım. Eh tabii birazda Steam üzerindeki başarımlar kısmını sevdiğim için aldım orası ayrı bir konu.
 

Geri
Yukarı