Cem Yılmaz neden komik değil?

Cem Yılmaz Komik Mi?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Dizi ve filmlerinde nedense bana komik gelmiyor fakat talk show tarzı böyle seyircileriyle normal gündem hakkında konuşup espri yapınca komik geliyor. Aynı şekilde Aykut Elmasta komik. Aksine diğer komedyenler komik gelmiyor.
 
Türkiye içerisindeki komedi adı altında yapılar işler pek hoşuma gitmiyor. Ben genelde iyi kurgulanmış filmler&videolar falan izlerim. Ama gördüğüm kadarıyla bayağı bir kişi seviyor, eğer bir ara vakit bulursam oyun oynarken falan arkada açarım.
 
Çöp demek çok ağır olur ama bence komik değil diyebilirsin @Lord Raiden.
Tüm filmlerini elbette izlemedim ama izlediğim birkaç film gerçekten o kadar rezaletti ki artık aklımda öyle bir yargı oluştu. Adlarını hatırlamıyorum bu arada, arkadaşlarım açmıştı çünkü.

Bu dediğiniz doğru bu arada. Teşekkür ederim yorumunuz için. Çöp diyerek tüm filmlerini kast etmiş gibi görünmek istemiyordum. Hakkımda gelen cevaplara bakarsam hiçbir açıklama yapma gereği duymuyorum. Birkaç kişi özellikle seviyesini belli etmiş. İnsan gibi fikrini belirtmek yerine insanlara hakaret eden birkaç kişi gördüm. İzledikleri "Sözde mizahşör Cem Yılmaz" filmlerinden çok etkilenmişler herhalde. Akıl, fikir ve saygı diliyorum kendilerine.
 
Cem Yılmaz kendi dönemindeki insanlara hitaben espri yapıyor. Şu an Cem Yılmaz'ın komik olmamasının sebebi Cem Yılmaz değildir, akan zamandır.
 

Geri
Yukarı