Ellie'yi neden seviyorsunuz?

OSAYİSAMUEL

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
2.411
Makaleler
12
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1611832919235.png


Şu karakter neden forumda bu kadar seviliyor anlamış değilim. İntikam uğruna kız arkadaşını ve üvey çocuğunu bırakıp gittiği için mi? Veya kendi hayatını onun için riske atmasına rağmen Joel'e sırtını döndüğü için mi? Anlamıyorum.

Karakterin sevilecek hiçbir yanı yok neredeyse. Sevdiklerinin düşüncelerini yok sayan intikam uğruna sevdiklerini geride bırakan. Hiçbir şeyi düşünmeyip ne isterse onu yapan bir karakter.

Bu karakter niye bu kadar seviliyor? Neden oyun dünyasının gelmiş geçmiş en iyi karakteri olarak görülüyor? Anlamış değilim. İlk oyunda tamam tatlıydı falan ama 2. oyunda idealleri olmayan, sevdiklerini ne derse desin takmayan, çocuğu olmasına rağmen intikam uğruna onları bırakıp giden bir karakter.

İlk oyunda joel bu kadar ilgi görmemişti. Kat kat daha iyi yazılan bir karakter olmasına rağmen. 2. oyunda ne güzelliği kalmış ne başka bir şeyi. Pislik bir karakter olarak çıkmış. Şimdi bunları yazdığım için bazı arkadaşlar beni TLOU düşmanı sanabilir ama değilim. Hatta ilk oyunu o kadar çok sevmiştim ki 22 kez bitirmiştim.

Bakın 22 kez diyorum. 2. oyunu da her ne kadar ilk oyundan daha az sevsem de o oyunu da sevdim. Ama bu karakterin neden bu kadar sevildiğini anlamış değilim. Veya neden birçok kişi tarafından oyun dünyasının en iyi ana karakteri olarak görüldüğünü. Benim düşüncelerim bunlar sizde düşüncelerinizi aşağıya yazarsanız sevinirim.

İyi sosyaller 🥰
 

Yeni konular

Geri
Yukarı