Witcher 3 alınır mı?

CanSeven00

Decapat
Katılım
19 Ocak 2021
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Witcher 3 almayı düşünüyorum fakat daha önce bu serinin hiçbir oyununu oynamadım. Direkt Witcher 3 ile başlamak mantıklı mı sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlanabilir ama oyundaki bazı göndermeleri anlamadığım olmuştu. Oyundaki karakterlerle bir geçmişiniz oluyor çünkü. Diğer oyunların özetini okursan veya izlersen Witcher 3 oynarken daha rahat edersin. Kendini tanıtmayan, önceki oyunlardan tanıdığımız karakterlere çoğu zaman bu kim ya? gibi tepkiler vermiştim. Geçmiş oyunların özetlerini okuyunca biraz oturdu.
 
Bende 3'tren başla ve 3'ü ek paketleriyle al mutlaka. İndirim zamanı çok ucuz oluyor. 3'ten başla deme sebebimse devam oyunu olmasına rağmen hem grafik olarak çok daha ileride hem de öncekilerinin aksine açık dünya oyunu.
 
Grafikten sıkılma olayı diye bir şey olsaydı Minecraft oynanmazdı hala. Witcher 2 taş gibi oyundur, cidden aşırı underrated kalmış bir oyun.
Çok hak veriyorum. Hadi ilk oyuna tamam diyelim. Gerçekten eski mekanikleri ve grafikleri var. Ama ikinci oyun taş gibidir, harikadır, efsanedir.
 
Witcher 1 neyse de 2. oyun kesinlikle oynanmalı. Witcher 1'in özetini güzel bir yerden okuyup 2. oyuna başlayın. Azıcık kitaplardan da bilgi edinirseniz 3. oyun için hazır olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı