Çalışma ortamınız nasıl?

Maalesef, az ve pahalı. Çeşidin az olmasının sebebi ise çocuk oyucağı olarak görülmesi, halbuki 7-70 herkese hitap ediyor.
Aynen, neyse allahtan gidip geldigimde artik yanimda getirmek farz oldu :)
Yerdeki monitör dikkatimi çekti, neden yerde? Bagli oldugunu gördüm o yuzden sordum.
O monitore ne yapacagima karar veremedim. 30", 2560x1600, DELL IPS ekran. Satsam mi, kullansam mi bilemiyorum. Gecen gun Mac Mini ve rPI 4'u baglayip test etmek icin yere koydum. Masalarda artik yer kalmadi cunku.
 
Aynen, neyse Allah'tan gidip geldigimde artik yanimda getirmek farz oldu :)

O monitöre ne yapacagima karar veremedim. 30", 2560x1600, Dell IPS ekran. Satsam mi, kullansam mi bilemiyorum. Gecen gun Mac Mini ve rPI 4'u baglayip test etmek için yere koydum. Masalarda artik yer kalmadi cunku.

Aslında duvara sabitlenip boyle test ekranı olarak kullanılabilir, yani degerleri falan görebilirsiniz belki. Tam ifade edemedim ama.
 
Aslında duvara sabitlenip boyle test ekranı olarak kullanılabilir, yani degerleri falan görebilirsiniz belki. Tam ifade edemedim ama.
Aslinda olabilir de, ama duvarda da yer kalmadi :) Drone'lari kapatmak istemiyorum, tek uygun yer su anda kalorifer'in ust tarafi, ancak o da cok yukarda kalir bu durumda.
 
Sandalyenin tekerleri yeri cizmesin, ve kaydirirken ses cikarmasin diye. Ikea'da satiliyor.

Ben hali kullanmayi hiç sevmem :)

Ben de halı kullanmiyorum guzel ürün ben de alayim diyecegim ama parke çizik dolu, kucuk kardeşim sandalye ile ralli yapıyor🙂
Gec öğrendim.
 
Hocam siz de galiba legoyu seviyorsunuz.

Hocam cidden zor bir iş. Herhalde ben buna 25 saat civarı harcamisimdir.
IMG_20210131_182645.jpg
 

Geri
Yukarı