10-16 bin TL MSI laptop önerisi

Render için demiş.

Render için olabilir ama adam ileride oyun oynamak isterse en azından falzadan para verip tekrar ekran kartı değiştirmesin diye dedim.
Hocam 5000 serili laptoplar şu an ülkemizde satılmamakta sanırsam benim baktığım masaüstüymüş çok özür dilerim hatam için 4800h sistem var laptopta istererniz link atayım.
 
Son düzenleme:
@WoLeRm hacı nedense seni hem seviyorum hem de ayar oluyorum. Adam render almak için alıyor ve %90 işlemciye ihtiyacı olacak ama sırf 3060 var diye 3000 TL daha pahalı hem de çok daha kötü bir işlemcili notebook öneriyorsun. Ama ne bileyim sevdiğim bir üyesin yani... :)

Ben de seni severim. Bazen atışıyoruz o kadar. İşlemci arası fark çok büyük değil fakat ekran kartı konusunda çok büyük bir fark var. 10750h o kadar kötü değil. 4800h kadar güçlü değil ama belli bir güce ve render potansiyeline sahip. Arada oluşacak fark %6-7 arasında oluşur.

Hocam arkadaş render için istemiş. GPU hızlandırmalı render yapmayacaksa 3060'ın onun için bir manası yok, yerine 4800h alır, masaüstü gücünde render alabilen bir işlemci.

Haklısınız fakat eğer ekran kartı öncelikliyse 3060 bayağı bir öne geçer.
 

Geri
Yukarı