Note3 Sarjı?

Ben kullanmıyorum ama 3200 mAH sana gayet yeterli gelecektir. Ben Note 2 kullanıyorum ve 3100 mAH yani 100 mAH eksik ama boyutlarla oranlarsak aynıya denk gelebilir. Çok güzel bir şekilde kullanabilirsin. Şu anki amiral gemilerinin en iyilerinin bataryasına sahip. Note 3 alacaksan da şu videoya bakarak kararlarını verebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Note 3'ü deneme fırsatım olmuyacak Note serisini 2'şer 2'şer atlamayı düşünüyorum ben de :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski iphone 5 kullanicisi, yeni note 3 kullanicisiyim. iPhone icin "pili yokmus gibi davranan telefon" diyordum. 1440 mah pilden 3200 mah pile gecmek muthis pil suresi diye dusunuyordum. Ancak 3200mah olmasina ragmen 1440 mah gibi davraniyor bu pilde. Bu telefona gecinde anladimki uzun pil suresi sadece mah ile ilgili degil. iPhone'a 3200 mah pil koysalar 2-3 gun gider ama note 3 te en fazla 1 gun belkide daha az.
 
Pilin kaç mAh olduğu önemli değildir. Ekran büyüdükçe pil büyür, küçüldükçe ise pil küçülür. Iphone 5 boyutlarında bir telefona, büyüklüğü de kendisi kadar olan bir 3200 mAh pil takamazlar.

Ben Note 3'ün pil performansından gayet memnunum. Ekran ve mobil veri sürekli açıkken 4 saat rahat gider. 1 günü kolaylıkla çıkarır yani.

Ayrıca çıkartılabilir kapak sayesinde istediğiniz zaman pili değiştirebilirsiniz.
 
Normal kullanımda günü anca çıkarıyor. Az zorlasan bitiyor çabucak. Bunun ekrandan daha çok arayüz ve optimizasyonla alakası var. Neden derseniz, G2, 3000mAh batarya ile 3G kullandığım halde günü rahatlıkla çıkarıyor. Note 3'ten düşük bataryaya sahip olsa da Note 3'ten daha uzun dayanıyor. Dediğim gibi arayüz ve optimizasyondan kaynaklanıyor. Elimde ikisi de var, eğer çamur attığımı düşünüyorsan düşünme..
Ayrıca 4G desteği yok, yeni fırlatılan 4B uydusunu da desteklemediği söyleniyor. Yani ileriye yönelik bir tercih olmaz. Tavsiye etmem.
 
Ayarlar> Genel>Uygulama yöneticisi>Ayarlar>Uygulama tercihlerini sıfırla. Ortam sunucusu hatasının çözümü bu. Note 3 ün şarjı mükemmel gidiyor eğer biliyorsanız kullanmayı. Ekran parlaklığını manuel olarak ayarlarsanız, siyah bi arkaplan kullanırsanız 2 günü çıkartıyor note 3.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı