Düşen forum kalitesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef beğeni sayılarına göre yanlış bilgilendirmeler bile doğru algılanabiliyordu, çeşitli kavgalar çıkabiliyordu ve kötü niyetle kullanılabiliyordu. Bu nedenle kaldırılması (her ne kadar hoşuma gitmese de) iyi oldu bence.
Hala var ki bu. Profildeki beğeni silinse ne olacak? Konu içerisindeki mesaj 3'ten fazla beğenilmişse o bilgi yanlış bile olsa koyun sürüsü doğrudur herhalde deyip beğeniye abanıyor, hopp yanlış bilgi 10-15 beğeni. :D Konu sahibi de doğru bilgi sanıyor bunu.
 
Forumun kitlesini ben düşürüyorum. Özür dilerim. Kendinize iyi bakın.

Şaka yaptım. Forum kimin sayesinde ayakta duruyor sanıyordunuz?
@strigoi örnek mesela. İlgi çekmek amacıyla hiçbir faydası olmayan bir mesaj.
 
Uzun zamandır yok.
Pandemi başından beri böyle aslında tabii siz papanın arkadaşlarınızla ile konuları bırakınca yeni fark ettiniz gibi duruyor.

Çoğu üye bıraktı ve forumdaki eski samimiyet yok.
Gerçekten bırakan üyelerin bırakma sebebi bu olanlar değil.

Aktiflik diplerde. Giresim gelmiyor.
Konu dışında fazla konu açılmayınca forum boş olmuyor.
 
O zaman o da yazım yanlışı yapmasın. Bunun forumla ilgisi ne ki? :D aynı fikri savunsa bile milletin açığını arayım bir kitle var zaten.

Ama herkes robot gibi gramere dikkat edip işin içine keyif katmasa forum daha kötü olur. Aşırı sıkıcı olur.
 
Dakika başı konu açılıyor. Hocam gören de 10 kişi aktif sanacak. Sürekli konular açılıyor, üyeler mesaj yazıyor. Aktiflik nasıl yok?
Hep aynı tip konular ama?
Kaliteli insanlar, forumu bırakınca konu aktifliği olarak azaldı. Dediğiniz konular ise teknik destek konuları. Yani sadece insanların bir konu açıp, sonra çıkış yaptığı konular.
 
Bilmiyorum ama aşırı fazla Kaspersky öneriliyor. Ben de fazla önerdiğimi düşünüyorum ama diğer antvirüsler pek yazılmıyor antivirüs konularında da kopyala yapıştır yapılıyor.

Ya da kötü antivirüsleri babasının malı gibi övenler var.
Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı