Kadıköy'deki derbinin kazananı Galatasaray

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey demiyorum ilk maçı izlemedim.

Alttaki fotoğrafta ise sanırım ele bakarak ofsayt değil diyorsunuz, peki bir futbolcu eliyle gol atabilir ya da pozisyonu kesebilir mi? Tertemiz pozisyon.
Ofsaytın ne olduğunu bilmiyorsunuz ki...
İlk fotoğraftaki maçı izlemeniz bir şeyi değiştirmiyor, fotoğraftan bakarsanız bile anlarsınız pollyanaya yatmayın.
 
Kol ve elden ofsayt çizgisi çekilmediği kuralını arkadaşlara hatırlatır, bir diğer maçtan Onyekuru'nun bu pozisyonunu farklı açıdan verip algı yaparak haklı olduklarını sanan arkadaşlara da ekte bulunan "AYAKTAN" çekilen ofsayt çizgisi ile baş başa bırakıyorum.

Pozisyon temiz, oynamaya devam 🤫
1612638079004.png
 
Konu kilitlenecek büyük ihtimal o yüzden yazayım bir Galatasaraylı olarak Mesut Özil'in PL'den geldiği çok belli oluyor fakat Fatih Terim'i maalesef PL'de göremez. 😉
 
Yenilgiyi kabullenemediğim yok bu golü Galatasaray atsaydı net verilirdi.
Yok şu olsaydı yok bu olsaydılarla olacak iş değil bu. Başkalarına suç atacağınıza suçu kendinizde arayın. En kaliteli kadro sizde, Erol Bulut ne yaptı? Pardon kurşunlandınız siz.

Galatasaray oynadı ve kazandı bu kadar.
 
Fenerbahçeliyim erol defolmadan hiçbir şey olmaz. Son haftaların formda ismi thiam oyuna girmedi. Sosanın hedefi bitse de gitsek. Samatta cisse boş yaptılar. Serdar berbat defans yaptı. Mesut iyi ama kimse ayak uydurmuyor. Gustavonun eksiği bu kadar belli olmamalı. Ama samuel attila ve valencia iyi oynadı. Mal erol Valencia'yı çıkardı. Bu kadar erol gitmeden ben maç izlemem!
Fenerliyim ama Mesut'a yazık keşke gelmeseydi. Galatasaray'a gitseydi daha çok iş yapardı çok ciddiyim.
 
Çirkef dedikten sonra ana avrat söveceksiniz demek mi? Peki hocam peki.
Güldürmeyin beni. Ne alaka şimdi? :D
Senin gibi biriyle tartışmaya girmeyeceğim bile. Siz haklısınız tabii ki.

Fenerbahçe'yi bitireceğiz diye Türk futbolunu bitirdiler değil mi? Ya da kurşunlandığınız için kaybediyorsunuz 2 senedir evinizde. Başkanınız şike yüzünden hapise giriyor ama Fenerbahçe tertemiz bir takım mıydı yoksa? Tabii canım bu nasıl ofsayt ya, tüm dünya Fenerbahçe düşmanı.
Dostum sana güncelleme lazım. Çünkü hiç olmadık konulara giriyorsun boş boş. Ne alaka şimdi?
Neyse umursamıyorum artık iyi akşamlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı