Bütün dönem sonu Ortalamam 85, ÜstüEğer çalışkansan zaten yerleşmen LGS olmazsa ortalaman olacak dert etme eğer ortalaman iyiyise.
Yok öyle bir şey. En kötü liselerden bile tıp kazanan öğrenciler var. İş sende bitiyor. Çok kötü liselerde öğrenciyi zorlamıyorlar, kapasiteleri belli diye. Bu sebeple üniversite sınavına çalışırken çok eksikleri oluyor. Bu eksikleri kapatmayanlar iyi üniversite sahibi olamıyor ya da okumuyorlar.
İyi bir lisenin artısı seni daha iyi üniversiteye hazırlı
Ben şimdi puanım yetmediği bir liseyi yazarsam Çıkarmı ki Dönem sonu puanlarım 85 ÜstüYok öyle bir şey. En kötü liselerden bile tıp kazanan öğrenciler var. İş sende bitiyor. Çok kötü liselerde öğrenciyi zorlamıyorlar, kapasiteleri belli diye. Bu sebeple üniversite sınavına çalışırken çok eksikleri oluyor. Bu eksikleri kapatmayanlar iyi üniversite sahibi olamıyor ya da okumuyorlar.
İyi bir lisenin artısı seni daha iyi üniversiteye hazırlıyorlar.
Ben şimdi puanım yetmediği bir liseyi yazarsam çıkar mı ki Dönem sonu puanlarım 85 Üstü
Genelde çıkmıyor benim OBP em 97.5'tu ama ilk yazdığım lise çıkmadı ama yine de iyi bir lisede
Meslek lisesine Gidersem Üniversite okuyabilirmiyim.Birde normal liseye gidersem nasıl olurHiçbir şey olmaz devir öyle bir devir ki yıllarca üniversite okuyanlar iş bulamıyor ama meslek lisesine falan gidenlerin zaten iş bilgisi olduğu için direk ticarete vs atılıyor o yüzden korkma bende geçen yıl girdim.
Meslek lisesine Gidersem Üniversite okuyabilir miyim? Bir de normal liseye gidersem nasıl olur?
En garanti olarak meslek liselerine gidebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.