Gülen emoji attığını gördüm, boşuna düzeltme...@RFKaya, beni incelediğin gibi ben de seni inceledim. Ve ne göreyim öyle bir içeriği beğenmişsin. Hatanın farkına varman güzel ama sen ben olmaz be. Ayrı dünyaların insanıyız. Bunu kabullenmelisin. Ben de üzgünüm ama bazen yapacak bir şey kalmaz. Hiçbir zaman hakkında kötü düşünmek istemedim ama bunu sen maruz bıraktın. Üzgünüm, ben ne yaparsam yapayım yine aynı davranışı yapmaya devam ediyorsun. Eskiden oluşturduğum içeriğe dalga vurman gibi mesela![]()
Hep öyle oluyor. Bugün sevdiğim kız omzuma yaslandı. Çok güzel bir duyguydu. Ama onun sevgilisi varmışSevdiğim kıza açıldım. Arkadaş olarak görüyorum dedi bir daha konuşamadık.
Müslüm Gürses - Mutlu ol yeter...Hep öyle oluyor. Bugün sevdiğim kız omzuma yaslandı. Çok güzel bir duyguydu. Ama onun sevgilisi varmış. Efkar zamanı gelmiştir.
Öncelikle selam @yigitdepp@RFKaya, beni incelediğin gibi ben de seni inceledim. Ve ne göreyim öyle bir içeriği beğenmişsin. Hatanın farkına varman güzel ama sen ben olmaz be. Ayrı dünyaların insanıyız. Bunu kabullenmelisin. Ben de üzgünüm ama bazen yapacak bir şey kalmaz. Hiçbir zaman hakkında kötü düşünmek istemedim ama bunu sen maruz bıraktın. Üzgünüm, ben ne yaparsam yapayım yine aynı davranışı yapmaya devam ediyorsun. Eskiden oluşturduğum içeriğe dalga vurman gibi mesela
Gülen emoji attığını gördüm, boşuna düzeltme...
Uğraşıp zamanını harcadığın için sağ ol fakat bir küslük 2 defa olur 3 olur 4... 10 olur tamam fakat 11 olamazÖncelikle selam @yigitdepp. Anlattığın olayları okuyarak görüyorum ki seni incitmişler. İnsanlar ayrı dünyaların insanı olunca evlilikler bile son bulabiliyor, eminim denk gelmişsindir. Onun dışında hiçbir zaman yapılabilecek bir şeyin kalmadığı zaman kalmaz. Buna emin ol
İnsanların hakkında kötü düşünmek istememeni anlıyorum ve saygı duyuyorum. Neyse biraz uzun yazdım. İnşallah problemlerini ve sıkıntılarını giderebilirsin. Sevgiler
![]()
Hatta bazı camları tamamen kırarsın ve olduğu hale yani kuma döner. Artık onu ateşle sınaman gerekirUğraşıp zamanını harcadığın için sağ ol fakat bir küslük 2 defa olur 3 olur 4... 10 olur tamam fakat 11 olamazBir camı ne kadar hırpalarsan geri yapıştırması o kadar zor olur.
Uğraşıp zamanını harcadığın için sağ ol fakat bir küslük 2 defa olur 3 olur 4.. 10 olur tamam fakat 11 olamazbir camı ne kadar hırpalarsan geri yapıştırması o kadar zor olur.
Hatta bazı camları tamamen kırarsın ve olduğu hale yani kuma döner. Artık onu ateşle sınaman gerekir![]()
Tekrardan Selam @yigitdepp ; Bir insanla sizi 11 kere incitmiş ise bu ilişkide bir problem olabilir. Konuya hakim olmasada hatayı hiçbir zaman tamamen karşı taraftan aramamak gerekir. SevgilerleUğraşıp zamanını harcadığın için sağ ol fakat bir küslük 2 defa olur 3 olur 4... 10 olur tamam fakat 11 olamazBir camı ne kadar hırpalarsan geri yapıştırması o kadar zor olur.
Hatta bazı camları tamamen kırarsın ve olduğu hale yani kuma döner. Artık onu ateşle sınaman gerekir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.