İncehesap güvenilir mi?

İncehesap güvenilir mi?
Neredeyse her e-ticaret sitesi güvenilirdir fakat tüm e-ticaret sitelerinden ürün alıp kimisinde sorun yaşayan biri olarak en güvenilir Sinerji diyorum. Sinerji 8.5k lık ürünü 1 iş gününde iade ederken İncehesap ürünü 10 günde göndermekle kalmayıp - ki zaten yanlış ürün geldi, benim ram' ler Van'a, o arkadaşın siparişi bana geldi - iadesini de 20 günde yaptı. (15.gün Şikayetvar'a yazmıştım). İtopya yavaştı biraz, mesela Sinerji'den monitör aldım, İtopya'dan koltuk; İtopya 7 günde kargoladı ,Sinerji ise gece 9'da sipariş vermeme rağmen ertesi gün sabah 7'de kargoya verdi, mailime İtopya 4 günde cevap verirken Sinerji aynı gün cevap verdi vs. Yani benim tercihim her ne kadar Sinerji olsa da teknoloji şans işidir.
 
15 ay kadar önce 9300 lira tutarında kasa ve monitör almıştım.

Kargolama için söylenebilecek iyi şey, sisteme takılıp test edilen ekran kartını tekrar kendi kutusuna koyup, diğer parçaların boş kutuları ile birlikte ayrı bir kutu içinde göndermeleriydi. Kötü olanı ise sistem siparişinde montaj aşamasında biraz yavaş olmaları ve kargoya verirken ilave koruma önlemi veya harici kutu kullanmamalarıdır. Olduğu gibi kendi kutusu içinde gelen kasa ve monitörün bir darbe alarak ekranın patlaması ve kasanın camdan yan kapağının kırılması mümkün. Aldığım monitörün içindeki köpük yanılmıyorsam tamamen sarıyordu ancak diğer modellerde öyle olmayabilir.

Satış süreci ve sonrası olarak, genelde fiyatları biraz pahalıdır. Çoğu indiririm de alışageldiği gibi sahtedir. Bazen hazır sistemler ve gaming gecesi indirimlerindeki fiyatlar iyi olabiliyor. Onun dışında şu aralar konulmuş hazır sistemlerdeki bazı parçalar, bilhassa kasa ve güç kaynakları epey dandik modeller. Satış sonrasındaki destek olarak kendi tecrübeme göre epey iyiydi. Sorun yaşayanlar da oldu. Özellikle cayma hakkı ile iade konusunda bir teknobiyotik kadar olmasa da şikayetleri görüyoruz.

Daha önceki zamanlarda cep telefonu, fare, Wi-Fi adaptör vb. ürünler de aldım. Onlarda da sorun yaşamadım. Kargo hızı daha iyiydi.
 
Ben de gaming gecesinden aldım daha önce iade edilen ürünleri gönderiyorlar sanırım. Iyi paketlemeyip kargoda olmuştur demek için herhalde.
Ben de dün Gaming Gecesinden Msi Gm08 aldım 99tl ye, acaba iade edip aynı fiyata İtopya da indirime girmiş onu mu alsam diye düşünmeden edemiyorum. Umarım sorun çıkmaz ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı