Mesut Özil'in 4 Maçlık Performansı Nasıldı?

Asıl sezonu önümüzdeki sezon olacaktır diye düşünüyorum. Bununla birlikte ilk 60 dakikada oyun Fenerbahçe kontrolünde iken atak organizasyonlarında sürekli vardı. Ve olması gerektiği gibi oynadı. Yani fiziğinin ve gücünün emrettiği şekilde oynadı. Fazlasına yeltenmedi. Ama sonra Fenerbahçe kontolü kaybedince Mesut da sahada kayboldu. Benim beklediğimden daha iyi çıktı şu ana kadar.
 
Arkadaşların dünya yıldızı anlayışı herhalde 4 maçta 4 gol atan futbolcu. Adam 8 ay top oynamadı. Ben bile 1 2 ay top oynamayınca top süremiyorum. Zaman lazım. Zamanla üzerine koyacak ve kendini kanıtlayacaktır. Dünya üzerindeki oynayan en iyi 10 numara form tuttuğu sürece mesut özildir. Aksini iddia eden etmesin.
Bence gayet iyi duran toplarda iyi işler çıkarıyor, bugün ki maçta da olduğu gibi.

@326001 @shocktroop Adam daha 3-4 maç oynadı, takıma yeni yeni adapte oluyor, ne bekliyorsunuz ki şu an?
Perotti 👉🏻👉🏻
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı