Mesut Özil'in 4 Maçlık Performansı Nasıldı?

Arkadaşların dünya yıldızı anlayışı herhalde 4 maçta 4 gol atan futbolcu. Adam 8 ay top oynamadı. Ben bile 1 2 ay top oynamayınca top süremiyorum. Zaman lazım. Zamanla üzerine koyacak ve kendini kanıtlayacaktır. Dünya üzerindeki oynayan en iyi 10 numara form tuttuğu sürece Mesut Özil'dir. Aksini iddia eden etmesin.

Perotti 👉🏻👉🏻
Muslera da yaklaşık 1 senedir kırık yüzünden oynamadı, sakatlıktan döndü performansı ortada. Muslera gol mu attı? Aynı şekilde Onyekuru 6 ay top oynamamıştı, gelip verdiği katkıyı görmüşsündür. Bu ikisine Mısır liginden gelen kendini kanıtlamamış Mostafa Mohamed'i de katabilirim. Sadece gol attığı için değil, maç içindeki performandından dolayı.

Mesut'u şu anki performansına göre yargılamayın, ortada takım olsa böyle oynamaz. Gelmeden önce demiştim yine diyorum, Mesut Özil bu Fenerbahçe'de oynayamaz. Her ne kadar performans geçici klaslık kalıcı da olsa bu takımda öyle bir şey geçerli değil. Mesut Özil takımındaysa top rakipteyken bir kişi eksiksindir... Sonuç olarak böyle işte, Mesut Özil'in işe yaraması için sistem dahil çoğu oyuncununda değişmesi lazım. Sadece teknik direktör yollansa bile bir çare olacağını sanmam.
Arkadaşların dünya yıldızı anlayışı herhalde 4 maçta 4 gol atan futbolcu. Adam 8 ay top oynamadı. Ben bile 1 2 ay top oynamayınca top süremiyorum. Zaman lazım. Zamanla üzerine koyacak ve kendini kanıtlayacaktır. Dünya üzerindeki oynayan en iyi 10 numara form tuttuğu sürece mesut özildir. Aksini iddia eden etmesin.

Perotti 👉🏻👉🏻
Form tutmuş mesuttan daha iyi 10 numaralar var, fazla abartma 😂

Fener iyi takım dizdi. Ali Koç ve şirketleri kesenin ağzını açmadı, resmen yırttı. O kadar adam geldi.

Ekşi'den okuyorum ve Erol Bulut'un iyi olmadığı falan yazmışlar.

Bu kaçıncı hoca değişikliği, çorap değiştirir gibi hoca mı değişecek? Şenol Güneş (gerçi onun son oyunlarını pek sevmedim) ya da Sergen Yalçın olsa, şuan Fener şampiyonluğu ilan ederdi.

Yazık. Eğer bu sene de şampiyon olamazlar ise, önümüzdeki 100 yıl boyunca olamazlar.

Mesut'u şu anki performansına göre yargılamayın, ortada takım olsa böyle oynamaz. Gelmeden önce demiştim yine diyorum, Mesut Özil bu Fenerbahçe'de oynayamaz. Her ne kadar performans geçici klaslık kalıcı da olsa bu takımda öyle bir şey geçerli değil. Mesut Özil takımındaysa top rakipteyken bir kişi eksiksindir... Sonuç olarak böyle işte, Mesut Özil'in işe yaraması için sistem dahil çoğu oyuncununda değişmesi lazım. Sadece teknik direktör yollansa bile bir çare olacağını sanmam.
Harbiden bu takıma Messi bırak küçük enişteyi Ronaldo gelsin gene beceremez. Mesut beyde bir zahmet "Ben bu işi beceririm abi takım kötü" diyecek kadar performans göstersin adam maçın yarısını koşarak geçiriyor ve bu arada Erol Bulut harbi çöp.

Arkadaşların dünya yıldızı anlayışı herhalde 4 maçta 4 gol atan futbolcu. Adam 8 ay top oynamadı. Ben bile 1 2 ay top oynamayınca top süremiyorum. Zaman lazım. Zamanla üzerine koyacak ve kendini kanıtlayacaktır. Dünya üzerindeki oynayan en iyi 10 numara form tuttuğu sürece mesut özildir. Aksini iddia eden etmesin.

Perotti 👉🏻👉🏻
Anlamadım hocam? Evet Perotti :D

Form tutmuş mesuttan daha iyi 10 numaralar var, fazla abartma 😂
Kim var?
Anlamadım hocam? Evet perotti :D

İkimizin de pp si perotti :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı