GM 20 Pro alınır mı?

Merhaba, ben General Mobile GM20 Pro almayı düşünüyorum. Fiyatı uygun. Performansı ve kamerası nasıldır, kullanan var mı?
1 aydır kullanıyorum gayet memnunum kamerası gayet iyi oyun performansı iyi kötüleyenlere aldırış etme güzel telefon alabilirsin kötü yorum yapanlar general mobili kullanmayanlar genelde
 
Pek tavsiye etmem, çoğu telefonu alındıktan 2 ay sonra yavaşlamaya başlıyor. Tcl 10l daha iyi bir seçenek olacaktır.

Telefonu kullanan biri misiniz yoksa kulaktan duymamı
Ben telefonu alalı 4 ay oldu ilk aldığım gibi hala
Kamerası iyi çekiyor.
Oyun performansı idare eder fiyat performans telefonu bence.
Kesinlikle tavsiye etmem. Tcl 10 l daha iyi bir tercih olacaktır.

AnTuTu puanına bakarsanız gm 20 Pro daha iyi diğer bazı özelliklerde üstün ama oyun için gm 20 Pro daha iyi gibi gözüküyor epeyden karşılaştırmaya bakabilirsiniz.
 
Telefonu kullanan biri misiniz yoksa kulaktan duymamı.
Ben telefonu alalı 4 ay oldu ilk aldığım gibi hala.
Kamerası iyi çekiyor.
Oyun performansı idare eder fiyat performans telefonu bence.

Bu telefonu kullanmadım fakat GM6 ve Discovery Air modellerini kullandım. İlkini aldıktan 1 ay sonra takılmalar başlamıştı. İkincisini 5 yıl kullandım fakat tcl 10l mantıklı seçenek.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı