İnternet telefonda hızlı, PC'de yavaş

Muiestyfa

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
563
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Kablonet internet kullanıyorum. Dün bilgisayarda normal almam gereken hızı alıyordum. 25Mbps download ve 2Mbps upload. Bugün internet yavaşladı 2 3Mbps civarında seyrediyor fakat telefondan ölçünce hızım olması gerektiği gibi yani 25Mbps çıkıyor. Sebebini bilen var mi acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam tersi bende var, Allah bin belasını versinki internetim kusursuz çalışıyor tüm cihazlarda evdeki diğer 2 telefon ve 2 bilgisayardada dahil ama bu telefonda ya kopuyor ya da aşırı yavaş çalışıyor giç bir türlü düzeltemedim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı