Hearts of Iron 4 mod tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Oyunu 3 arkadaş satın aldık. Pek bir şey bilmiyoruz. Oyunu kolaylaştıran, detaylandıran modlar biliyorsanız yazabilir misiniz?

Bak bu modu çoğu kişi bilmez ama efsanedir? İn the name of tsar. Harbi harbi Türkiye alıp müthiş vakit geçirmemi sağlayan bir mod. Çarlık Rusya'sı ayakta, ve Türkiye karsı İstanbul'u Edirne'yi kaybetmiş durumda. Osmanlıyı geri getirip intikam fokuslarıyla herkesin içinden geçmeye çalışıyorsun. ya da führerreich modunu da deneyebilirsin. Bu modda biraz daha farklı bir 1.dünya savaşı barış antlaşması var. Sevr gibi ;).
 
Together for Victory ve Waking the Tiger DLC'lerini alın (tam hatırlamıyorum ama focus dışında mekanik ekliyorsa Death or Dishonor da alınabilir) ve vanilla modda rehber videolarıyla birlikte öğrenmeye çalışın. Modları oyunu öğrendikten sonra deneyin.
 
Bu oyunlarda DLC'ler niye böyle ya. Oyun indirime girmiş 14 TL DLC'ler 120 TL tutuyor.

Bazıları sadece aksesuar amaçlı önemliler 47 lira tutuyor.
Mesela waking the tiger, man the guns, together for victory, la resistance, death of dishonor kesinlikle alınmalı, son DLC de opsiyonel çünkü bu DLC'lerin hepsi çok önemli mekanikler ekliyor.

Katılıyorum.
 

Geri
Yukarı