Altyapının destekleyeceği Max hız

@Eren1661 Telekom altyapısında en yüksek 11 Mbps upload alırsın ama fiber altyapısında alanlar var. Ama Superonline DSL altyapısını kullanıyor sadece Telekom'un. Bu yüzden 8 Mbps üstü upload alamaz.

Ben VDSL2 de 10 uploaddan fazla alabiliyorum ama konumuza dönelim. Yukarıda da dedim Superonline'nin alt yapısı varsa tabii daha iyi olur ama yoksa mecbur Turkcell TT'nin altyapısını kiralayacak ve 100 downloadın çoğunu ve uploadında çoğunu alacak. Dediğiniz olay bende yok VDSL2 kullanmama rağmen. Arkadaş detaylı bir arayıp sorsun Turkcell'e.

Fibernet bildiğimiz fiber. HiperNet ise VDSL yani kutuya kadar fiber kutudan eve kadar bakır kablo.
 
Şimdi anlaşılan VDSL destekliyor altyapım.


Burada ki 100 Mbps'yi alsam?
 
@Eren1661 acaba o alınabilecek en yüksek hız olmasın?

100 Mbps kullansan 112000 kbps girilmez. 102000 kbps gibi bir değer girilir.

Mevcutta yazıyor. Maksimumda ise 48116 upload 133287 kbps download yazıyor
Paketim 50 download 11 upload ve hızları alabiliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı