HyperX Cloud Alpha s düşük ses

Selamlar, 1 hafta önce HyperX Cloud Alpha satın aldım ses kalitesi iyiydi ama bass çok az geliyordu Realtek'den eq ayarı yaptıktan sonra basslar çok iyi olmuştu basslar her vurduğunda kulaklık adeta titriyordu çok hoşuma gitmişti PUBG'de denemek istedim harika ayak sesleri alıyordum 2 kez Win bile aldım fakat kulaklığın mikrofonu bozuk çıkmıştı bu yüzden iade ettim daha sonra ses kartına ekstra para vermek yerine Alpha s almaya karar verdim HyperX Cloud Alpha s blackout Edition kulaklık bugün elime ulaştı fakat sesler çok az geliyor 7.1 açınca ses yükseliyor fakat kaliteli değilmiş gibi çıkıyor PUBG oynayayım dedim oyuna girdim ses az olduğundan adamları duymakta zorlandım bari Alpha modelinde olduğu gibi anakartımın ses girişine bağlıyım dedim fakat bu seferde mikrofon çalışmadı ne yapmalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu arada anakartımın ses yongası Realtek® ALC887 codec.
Eq ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Bende de cloud alpha var ama sesler az geliyor. Sanırım iade edip razer blackshark v2 alacağım. Ayrıca mikrofona bir şey oldu anlamıyorum ne oluyor ama çalışmıyor.
 
Arkadaşlar selamlar, ses sorununu equalize apo programını indirek çözdüm.

Ayarlarım;
Desibel 10-13 arası kullanıyorum seste bozulma olursa düşürün ses kalitesi basslar bu şekilde harika.

Equ.png
 
Bu ne işe yarıyor? Alpha da işe yarar mı?
USB'li model için o. USB'li modellerin bir nevi biosu vs. var. Onunla ilgili hata düzeltmeleri, performans veya kalite artışları gibi amaçlarla yayınlanır. USB arabirimli klavye, fare, kulaklık, mikrofon vs. cihazların resmi sitelerinden bu tür firmware updatelerini takip etmek lazım. Bu modem için de geçerli. USB bağlantılı monitörler için bile olabiliyor. Smart özelliği olmayan ama USB girişi olan TV'ler için de çıkıyor. Evde kullanılan Philips marka televizyona firmware güncellemesi yaptım geçen aylarda.
 
Arakdaşlar aynı sorunu ilk aldıgım zaman yaşamıştım 2 3 kez firmvare update ard arda kurdum aynısını var diyor ama yinede kurdum ve düzeldi sonra bi kez daha olmuştu birdaha kurdum ondan sonra düzeldi o günden beri sorun yok bu dediğimi kesin yapın 2 3 kez zorlayın üst üste kurun pc yeniden başlatın falan oluyor.
 
Arkadaşlar ben de Alpha S kullanıyorum. Kuzenimin Rampage bir kulaklığı vardı ses yüksekliği olarak çok altında ama sesin canlılığı, ses kasabilmem, hafifliği vs. gibi çok farklı şeyler vardı Alpha S i öne çıkaran ve demek istediğinizi anlayamadım ben sesi sona aldığımda sanki kulaklarım patlayacakmış gibi oluyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı