Barcelona'nın çökmesi

Sen git dünyanın en iyileri arasında gösteril, adamın biri gelsin balon desin.
Kim göstermiş? Ronaldo kariyeri için o takımdan bu takıma gitti sırf para için Juventus'a gitti. Messi her zaman Barcelona'da oynadı. Ronaldo bir takım kötüye gittiği zaman hemen ayrıldı Messi yıllardır Barcelona'nın yükünü çekiyor. Ronaldo gibi takıma gidip orada her şey hazırken oynarsan tabii iyilerden seçilirsin.
 
Sırf para için Juventus'a gitti.
Adamın paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyor musun gerçekten?
Ronaldo bir takım kötüye gittiği zaman hemen ayrıldı

Aynen Şampiyonlar Ligi'ni kazanan takımlar kötüye gidiyor.
Ronaldo gibi takıma gidip orada her şey hazırken oynarsan tabii iyilerden seçilirsin.
Messi'nin prime zamanlarında Barcelona dünyanın en iyi kadrosu gösteriliyordu. Takımı sadece Messi sırtlıyor ya şu an kurtarsın o zaman Barcelona'yı.
 
Benim anladığım kadarıyla messi bitmiş. Zaten dünya'nın en iyi futbolcusu CR7, bir kez daha anlamış olduk. :) (gülücük atanlar neye atıyor acaba, istatistikler, yetenekler ortada.)

Futboldan anlamadığınız o kadar belli ki hocam. İstatistik diyorsun ronaldo Real Madrid'de en iyi orta sahasıyla oynadı. Juventus'ta da ligde en iyi takımına gidiyor. Messi son 4 5 senedir ne pas atan var ne düzgün gol atan var. Bir suarez vardı. Onu da atletico madrid e verdiler.
 
Messi bitmiş yazan iki arkadaşa iyi güldüm. Hele biri istatistik falan demiş. Messi vs Ronaldo - Goals, Stats for Messi & Cristiano Ronaldo alıp buradan istatistiklerde Messi'nin maç başına gol, asist ve gol+asist gibi istatistiklerde ne durumda olduğuna bakabilir.

İki dünya devini bu kadar çocukça karşılaştırmayın. Birine 1. diyip diğerine çöp diyorsanız futboldan pek anlamıyorsunuz demektir. Veya yaşınız küçük fanboyluk yapıyorsunuzdur.

Messi'nin oyuna kattığı zeka ve görsel güzelliğin benim için yeri bambaşka. Ronaldo da gol yollarında eşi benzeri görülmemiş bir yaratıcılık ve tehlike. İkisinin de bulundukları takıma kattıkları futbol ve reklam değerinden bahsetmiyorum bile. Karşılaştırmak oldukça gereksiz.

Ronaldo'nun Messi'ye karşı hem fiziki avantajı var (daha çok çalıştığı için değil, genetik temelli bir avantaj), hem de Messi'nin Barcelona ısrarı yerine Ronaldo hep iyi takımlara gitti, çevresindeki oyuncular her zaman üst düzeydi.
Hocam hep üst düzey oyuncularla oynamadı. Yazdıklarınızda tek katılmadığım bu. Bu arada Ronaldo'ya çalışma ürünü deyip Messi'ye saf yetenek diyene sadece gülerim aynı şekilde ikisinden birine çöp diyene güleceğim gibi. Bana göre Messi başkanı ya da hocasını kovdurtacak ben bunu buraya yazıyorum. Eğer Messi değilde bu ikisinden biri giderse konu açacağım.
 
Bu arada Ronaldo'ya çalışma ürünü deyip Messi'ye saf yetenek diyene sadece gülerim aynı şekilde ikisinden birine çöp diyene güleceğim gibi
İkisinin de hem çok yetenekli olduğunu hem de bolca çalıştığını biliyorum. Ronaldo'nun yaptıkları çalışmayla, Messi'ninkiler de saf yetenekle açıklanacak şeyler değil bence.
 
Kim göstermiş? Ronaldo kariyeri için o takımdan bu takıma gitti sırf para için Juventus'a gitti. Messi her zaman Barcelona'da oynadı. Ronaldo bir takım kötüye gittiği zaman hemen ayrıldı Messi yıllardır Barcelona'nın yükünü çekiyor. Ronaldo gibi takıma gidip orada her şey hazırken oynarsan tabii iyilerden seçilirsin.
Ben buna gülerim. Adam Real Madrid'te 3 kere üst üste takımı ile Avrupa'nın en iyisi seçildi. Her şey hazırsa Juventus neden hocasını kovdu.
 

Geri
Yukarı