İtopya: "ürünü teslim almaz iseniz imha edeceğiz"

kappa895

Femtopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar İtopya'dan monitör aldım, ürün geldi 2 gün kullandım ve beğenmedim monitörü iade ettim. Bu yasal bir olay bunu herkes bilmeli, sonra ürünü aldılar 3 gün sonra tekrar bana gönderdiler tabii ben kargodan almadım. Burada ilginç olan beni aradılar ve "ürün teslim almaz iseniz imha edeceğiz "dediler. Bende ister imha edin, isterseniz kullanın ne yaparsanız yapın dedim. Sonuçta artık iade aldıkları için yasal olarak ürün onların oldu. Göndermeden tüketici hakem heyetine başvurdum. Geliş gidiş tüm evrakları teslim ettim. Ben bu işlerin içerisindeyim yüzde 99.9 parayı alacağım onlardan fakat buradaki arkadaşlar şunu bilmeli; ürün teslim almayın, tüketici hakları yönetmeliğinde ürünü 10 gün içinde iade etme zorunluluğu var, bunu unutmayın ürün sizde durur ise hakem heyeti olumlu karar verse bile satıcı mahkemeye giderek tüketici kurala uymadığı için karşı dava açarak davanın reddine karar verdirebilir. Bu İtopya denen yerden uzak durun, iyi niyetli değil bu firma. Ayrıca internetten aldığınız birçok ürünü 14 gün içerisinde zarar vermedikten sonra iade edebilirsiniz.
 
İtopya'dan alışverişin anayasası şudur: "Eğer garanti veya değişim oranı yüksek olan bir ürün alacaksanız son, böyle şeylerle uğraştırmayacak ve ucuz ürünler için ilk tercihlerden".
En iyi tanım bu olabilir. Ben de monitörümü buradan aldım, sorun yaşamadım. Yaşasam 1 ayım çöp olmuştu.
 
Bende sistemimi İtopya'dan aldım ama benim iadelik bir durumum olmadı. Galiba İtopya'nın tek derdi ürün satmak. Garantiymiş, iadeymiş, müşteri memnuniyetiymiş pek umurlarında değil gibi.
 
Bende sistemimi İtopya'dan aldım ama benim iadelik bir durumum olmadı. Galiba İtopya'nın tek derdi ürün satmak. Garantiymiş, iadeymiş, müşteri memnuniyetiymiş pek umurlarında değil gibi.
Yazın müşteri hizmetlerini aramıştım bilgi almak için 30. sıradaydım. Sorun yaşadıysanız geçmiş olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı