GeForce Now Google Chrome kasıyor

AltMod

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2021
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi bir GeForce kullanıcısıyım, 2 GB RAM var ve bilgisayarım 32 Bit ve bu yüzden Google Chrome üzerinden sunulan GeForce Now'a bağlanarak kullanmaya çalışıyorum ancak bir oyuna bağlandığımda hareketlerim 1 saniye sonra kayboluyor (örneğin: Fare gecikmesi) ama bunun internetimle ilgisi yok. Eminim (100 Mbps) internetim var, Google ile bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
 
Chrome hem beta'da hem de ram'i çok tüketen bir tarayıcı. Kod varsa uygulama üzerinde dene. Ben uygulama üzerinden 100 Mbps internetle 14ms gecikme ile RTX açık ultra ayarlarda 1 gram teklemeden oynuyorum. Gün en yoğun olduğu aksam 7-11 saatleri arasında bile 32ms gecikme çıkıyor. Bu da normal. Ben bilgisayardan Fifa 21 oynarken bile daha fazla gecikme çıkıyor.
 
İmkanın varsa bir 4 GB RAM al RAM'le alakalı bence.

Yalnız GeForce Now'ın olayı da kötü sistemde çalıştırmak. RAM falan gerek yok bence adamların iddiası "Tost makinesinde oyun keyfi".
Uygulama da açıldı onu biliyorum. Ama Chrome'da da açıldı mı?
Bence aynı anda her yerde olması gerekli ancak teknik bilgimiz yok tabi 😀
 
Yardımlarınız için teşekkürler fakat anakartım en fazla 2 gb ram desteklediği için 2 kullanmak zorunda kaldım bende ilk başta internetten diye düşündüm (serverlerdan bahsediyorum internetim söylediğim gibi iyi (100mbps download 5mbps upload)) neyse serverlerin gelmesini bekliyeceğim.
Yinede Sağolun
GeForce Now masaüstü uygulamasını yüklersen daha iyi olur. Chrome'a gerek yok.
32 bit bir bilgisayarım var ondan dolayı yükleyemiyorum desteklemiyor
Uygulama da açıldı onu biliyorum. Ama Chrome'da da açıldı mı?
Evet şuan açık
 

Yeni konular

Geri
Yukarı