iPhone SE ekran kasa açıklığı

O açıklığın normal bir durum olduğunu herhangi bir sıkıntı durumunda ekranın rahat çıkarıla bilmesi için oldugunu duymuştum çok sıkıntı edilecek bir durum degil gibi çünkü su geçirmez bantlar daha aşagıda yer alır su geçirmez özelliğini etkileyeceğini sanmıyorum.
 
O açıklığın normal bir durum olduğunu, herhangi bir sıkıntı durumunda ekranın rahat çıkarıla bilmesi için olduğunu duymuştum. Çok sıkıntı edilecek bir durum değil gibi çünkü su geçirmez bantlar daha aşağıda yer alır. Su geçirmez özelliğini etkileyeceğini sanmıyorum.

Normal bir durum olsa 3 kere değiştirmezlerdi hocam.
 
Üretim yapılırken belirli serilerde hatalar olabilir. Düzgün bir durum olsa Apple kabul etmezdi. Ayrıca iPhone 11 modelinde böyle bir duruma hiç rastlamadım.

Olabilir hocam ben duyduğum kadarıyla söyledim doğruluğundan emin değilim kendim 11 kullanıyorum aynı durum bende de var atılan videonun yorumlar kısmında aynı sıkıntıdan değişim isteyip bir sıkıntı olmadıgı gerekçesiyle olumsuz dönüş alan kullanıcılar var.
 
Olabilir hocam ben duyduğum kadarıyla söyledim doğruluğundan emin değilim. Kendim 11 kullanıyorum aynı durum bende de var. Atılan videonun yorumlar kısmında aynı sıkıntıdan değişim isteyip bir sıkıntı olmadığı gerekçesiyle olumsuz dönüş alan kullanıcılar var.

Bende bu konuyu ve konu sahibi arkadaşın YouTube kanalını takip edeceğim. Sonucunu merak ediyorum doğrusu.
 

Geri
Yukarı