Twitter'da açılan "#ertelemedeğiliptalistiyoruz" 2 milyona yaklaştı

@Lintos bütün Avrupa ülkeleri ya da "yaşanabilecek ülkeler" diyeyim, sınavları koşulsuz iptal ederken Türkiye Cumhuriyeti devleti daha vatandaşlarına düzgün bile bakamıyorken böylesine bir planlama içine girmesi emin ol bütün ülkeyi doğrudan etkiliyor. Yapılması gereken proje odaklı bir sistem getirip 2 sene idare etmekti. Onu bile düzgün yapamadılar maalesef.
 
İptal etmesi mümkün değil ki. Öğrenciler oluru olan, orta yolu olan bir şey istemeli. İlk dönem paşa paşa girenleri hiçe saymak olur sınavların iptal olması. Ertelenebilir mi? Ertelenir.

Ertelenmesi çok büyük zarar, ziyan olur öğrenciler için. Çünkü şimdi 1 Kasım'a kadar sorumlu olurken, tüm müfredat üzerinden sorumlu tutar.
Ben ilk dönem sınava girenlerdenim. Umrumda bile değil iptal ediliyorsa bizimki de iptal edilsin. Herkes sevinsin.
 
Çok abartılar, tweet atana kadar çalışsalar zaten yetiştirirlerdi diyen arkadaşlara eğer bir çocuk veya bir çocuğun ailesinden biri vefat ederse bütün sorumluluğu üstlerine almalarını isteyeceğim.
Yok hocam korona ile anlaşma imzaladılar sınav anında bulaşmayacakmış.
 
Ortamı biraz olsa huzura bırakamıyoruz. Sıkıldım artık bu gündemden. Eğitimciler aptal değil, sadece yığılmanın önüne geçmeye çalışıyor ki iptal falan edilirse sistem çöker. Bir şekilde ilerleme kaydedilmesi gerekiyor. Bunu düşünemeyecek öğrenci vaktini tweet atarak öldürüyor.
 
İptal edilmesi saçma bence bu zamana kadar çalışanlar boşuna mı çalıştı yani. Bence sınava girenlerin hepsi büyük oranda eşit şartlarda girecek.
 
@Lintos bütün Avrupa ülkeleri ya da "yaşanabilecek ülkeler" diyeyim, sınavları koşulsuz iptal ederken Türkiye Cumhuriyet'i devleti daha vatandaşlarına düzgün bile bakamıyorken böylesine bir planlama içine girmesi emin ol bütün ülkeyi doğrudan etkiliyor. Yapılması gereken proje odaklı bir sistem getirip 2 sene idare etmekti. Onu bile düzgün yapamadılar maalesef.
Zaten en baştan acele edildi sınavlar için. 23 Kasım için tarih konuldu bazı okullarımız direkt Kasım'ın başında yaptı bitirdi. Düzen denilen şey bizim eğitim sistemimiz için rezalet düzeyde.
 

Geri
Yukarı