Karaktersiz arkadaşa ne yapılmalı?

Merhaba. Ben 3 ay önce bir kızı sevdiğimde dair bir konu açmıştım. Kız da beni seviyordu aslında ve sonradan pişman oldum erken itiraf etmediğim için çünkü kız başkasıyla sevgili olmuş ben ona yüz vermeyince. Her neyse 1.kankama Ali, 2.kankama Mehmet, kızın sevgilisine veli, kıza da Ayşe diyelim. Ayşe'nin sevgili olduğu veli ile benim Ali yakın arkadaştı. Ben açılmadan önce Ali'ye sormuştum aralarında böyle bir şey var mı diye çünkü öyle dedikodular duydum. O da yok dedi. Sonra ben açıldım ve onlar sevgili olduğu için reddedildim. Açılmam 2 hafta önce oldu ve bu akşam Mehmet sayesinde Ali'nin aslında Veli'nin Ayşe'yi sevdiğini bildiğini öğrendim. Yani, veli Ayşe'yi seviyormuş ve Ali de bunu biliyormuş. Ama bana söylemedi tabii ki. Ben bu Ali denen arkadaştan sürekli tavsiye istiyordum Ayşe ile ilgili karantina döneminde. Ali dediğimiz arkadaşta benim ve Ayşe arasındaki ilişkiyi Veli'ye söylüyormuş. Hatta veli denen arkadaş Ali denen karaktersizin gazıyla itiraf etmiş. Ali denen karaktersiz, kızın beni sevdiğini bildiği halde benden sırf daha eski arkadaşı diye Veli'yi kıza ayarlıyor ve ben bunu yeni öğreniyorum. Sizce ben bu arkadaşa yarın ne yapayım? Okulumuz özel olduğu için açık. 8. sınıfım. Direkt olarak öğrendiğimi bilmesi için sözlerimle yüzüne vurmayı planlıyorum. Sonra da ilişkimi tamamen keseceğim. Sizce bu yeterli mi? Bu gerçekten karaktersizlik. Bir de gözümün içine baka baka yalan söylemişti. Dalga geçecekler lütfen yazmasın. Hahaha atıp geçebilirler.

8. sınıfta ne yapmayı bekliyorsun. Şu hale bak. Kız için birbirinizi vuruyorsunuz. Arkadaşlarının gerçek yüzü ortaya çıkmış. Arkadaşına söyle kına yaksın.
 
Kız benim için çok önemli değil. Ben Ali ile 5 yıldır arkadaşım hem de çok yakın arkadaştım. Ancak o benim kadar yakın olmadığı 8 yıllık bir arkadaşına sattı beni. Gerçekten aşırı sinirliyim şu an.
Ben ne karakter değişimi gördüm bir bilsen. Emin ol zamanla alışacaksın.
Bu arada okula falan yaymaya çalışırsan kendini yorarsın. Tek yapman gereken arkadaş seçerken daha dikkatli olmak.
 
Vay be gerçekten şaşırtıcı ne arkadaşlar varmış. Laf yaymaya falan gerek yok gidin onla konuşup lafı koyun (ciddi anlamda napim falan değil yani). Zaten yüzü varsa pişman olacaktır ve o vicdan azabı ona yeticektir. Sonra da sallayıp önünüze bakın.
 

Geri
Yukarı