Bisiklet pedalı titriyor

Katılım
5 Eylül 2017
Mesajlar
4.100
Makaleler
8
Çözümler
6
Vitesi arttırdıkça pedal çevirirken titreme oluyor. Mesela vites 5’te iken pedal çevirirsem pedal titreme yapıyor. Tam tur çevirdiğimde 1 kere titriyor. Yani ne kadar hızlanırsam o kadar titriyor ve rahatsız ediyor. Sebep ne olabilir? Bugün servise götüreceğim.
 
Büyük ihtimal orta göbeğiniz dağılmak üzere. Pedal titremesi ve bir zaman sonra da çat çut sesler duyarsanız göbeğiniz dağılacaktır. En kısa zamanda baktırmanızı öneririm yoksa yuvasını bozabilir bu da boşluğa sebep olur yaptırsanız bile.
 
Vitesi arttırdıkça pedal çevirirken titreme oluyor. Mesela vites 5'te iken pedal çevirirsem pedal titreme yapıyor. Tam tur çevirdiğimde 1 kere titriyor. Yani ne kadar hızlanırsam o kadar titriyor ve rahatsız ediyor. Sebep ne olabilir? Bugün servise götüreceğim.

Hocam ben de yaşadım olay ya dişli ya da pedalın göbek kısmı bir makine yağı dökün göbeğe ve sürün test edin. Yağ sürtünmeyi en aza indirir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı